Alman Saskia ile yaşadığı aşkla duyulan Adanalı Cafer, 16 yaşındaki sevgilisini "sattığı" için hapis cezası aldı

Adana"da Sokak Çocukları Derneği"nin futbol takımında oynayan Cafer Gültekin (20), takımla birlikte 2006"da Almanya Hamburg"a gitti. Burada Saskia Natascha Lange"ye âşık oldu. O zaman 16 yaşında olan ikilinin aşkı, Gültekin"in Türkiye"ye dönmesinin ardından da sürdü. Lange, 30 Kasım 2006"da Adana"ya kaçtı. Ancak âşıklar 4 ay sonra yakalandı; Lange, Almanya"ya gönderildi.

Aileler çiftin okullarını bitirmeleri halinde evlenmeleri yönünde karar aldı. Ama Gültekin geçen yıl lise öğrencisi M.K. (16) ile aşk yaşamaya başladı. Askere giden Gültekin, Ekim 2009"da hava değişiminde iddiaya göre; 6 kez ilişkiye girdiği M.K."yi 8 kişiye “Bakire olmadığını ailene söylerim” diye korkutup pazarladı. M.K., ilişkiye girdiği Serdal İ."nin (39) ev sahibinin şüphelenmesi üzerine bataktan kurtarıldı. Gültekin ise tutuklandı.

ŞİKÂYETÇİ OLMADI
M.K. ile ilişkiye girdikleri belirlenen Gültekin ve 3 arkadaşı hakkındaki karar ilk duruşmada verildi. Mahkeme; Gültekin"e M.K."yi “fuhuşa sürüklediği” gerekçesiyle 4 yıl 2 ay hapis cezası verdi. “Cinsel istismar” suçundan ise 4 sanıkla ilgili dava M.K."nin şikâyetçi olmaması nedeniyle düşürüldü. Gültekin 2 yıl 8 ay daha hapiste yatacak.

Milliyet