ABD'de geçen hafta evinde ölü bulunan Amerikan futbolu dünyasının eski yıldız oyuncusu Steve McNair'in sevgilisi tarafından öldürüldüğü, genç kadının daha sonra ise intihar ettiği ortaya çıktı.

Amerikan futbolu dünyası geçen hafta başarılı futbolcu Steve McNair'in (36), sevgilisi Sahel Kazemi (20) ile birlikte, evinde başından vurulmasıyla sarsılmıştı. Olay bir süre gizemini korurken önceki gün korkunç cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı. Polise göre McNair uyurken kıskanç sevgilisi Kazemi tarafından öldürüldü. Uyuyan McNair'in iki kez başına, iki kez de göğsüne kurşun sıkan Kazemi, sonra intihar etti.

Kıskançlık yüzünden öldürmüş

Borçları nedeniyle sıkıntılı olan Kazemi, McNair'in bir başka genç kadınla romantik bir ilişki yaşadığını öğrenince cinayeti işlemiş. Futbolcuyla barda garsonluk yaparken tanışan Kazemi'nin, bir arkadaşına “Hayatım pislik topu haline geldi, son vermeliyim” dediği belirtildi. McNair'in eşi Michelle ise Kazemi'den ve diğer kadından haberdar değilmiş. McNair, Tennessee Titans takımında oyun kurucu kaptan olarak yıllarca oynamıştı. İki sezonunu Baltimore Ravens takımında oynayan McNair geçen yıl futbolu bırakmıştı.