Terk edilen genç aşık, konuşma niyetiyle kandırdığı eski sevgilisinin evine gitti. Gözü dönen adam kıza defalarca vurduktan sonra yastıkla boğmaya kalktı. Mahkeme, genç adamı iki yıl hapse mahkum etti.


İngiltere"nin Somersham kasabasında yaşanan olayda, terk edilmenin acısını üzerinden atamayan 22 yaşındaki Fabian Pylee, eski sevgilisi Heken George"a onunla konuşmak istediğini söyleyerek yanına gitti. Yirmi beş yaşındaki kadını bir türlü barışmaya ikna edemeyen çılgın âşık bir süre sonra kendini kaybetti.



Genç kadının suratına yumruk atan Pylee, yere düşen kadına defalarca yumruk ve tekme atmaya başladı. Bununla da yetinmeyen çılgın aşık, genç kadının kafasını tutup mutfak masasına çarptı.



Pylee, eline geçirdiği yastıkla genç kadını tüm gücüyle boğmaya çalıştı. Eski sevgilisinin elinden kurtulmaya çalışan kadın, can havliyle çığlıklar atmaya başladı. Çığlıkları duyan komşuların eve gelmesiyle, George mutlak ölümden kurtuldu.



CEZAYI AZ BULDU

Komşuların gelmesi üzerine kaçmaya çalışan Pylee"i polis yakalayarak gözaltına aldı. Gözü dönen aşık, kendisini yakalayan polislere de yumruk atmaktan çekinmedi.

Mahkemeye çıkarılan Pylee, iki yıl hapse mahkum olurken, beş yıl boyunca George"a yaklaşması yasaklandı.

Kararın ardından konuşan George, kendisini öldürmeye çalışan sevgilisinin en az 30 yıl hapis yatması gerektiğini söylerken, yaşanan olayı şöyle anlattı: “Üniversitede çıkmaya başladık. Ardından beni aldattığını öğrenince onu terk ettim. O gün konuşmak için yanıma geldi. Zaten annem daha önceden beni onunla konuşmamam için uyarmıştı. Tartıştığımız esnada onu itince suratıma yumruk attı. Yerde kafamı tekmeledi ve sonra da boğmaya çalıştı. Bir an öleceğimi sandım ve çok korktum” dedi.