Rakı-balık yapmak bir kadınla yatmaktan daha güzel

- Aile kurmaya kalksam ne bir Hollandalı ne İsviçreliyle ne bir Macar'la olmaz. Yine Türk kızıyla evlenirim.

-Genelde beni tanımayan bu ülkede yaşamayan yabancı kadınların peşinden koştuğum oluyor. Onlar da bir konserimi izledikten sonra kapristen vazgeçiyorlar.

-Benden bir şey isteyen kadını hadsiz, kişiliksiz, şerefsiz olarak algılarım. Çok ayıp. Karım olsa derisinin her noktasına tek taş yapıştırayım. Ama elin kızı benden tek taş isteyemez.

KADINLARIN KOYNUNDA UYUYAMAM

-Eskiden çok aşık olurdum. 18 yaşında aşık oldum hatta çılgın gibi aşık olmuştum. İntiharlık derecesine gelmiştim. Hayatımda 2 ya da 3 kez aşık oldum. Bir tanesi 18 yaşında, diğeri orta dönemlerimde beraber çalıştığım asistanıma diğeri yine birlikte çalıştığım kız oldu. Ondan sonra hiç aşık olmadım.

- Genelde öyle kadın koynunda uyuyamam. Giderim başka odaya kaçarım. Bundan muzdarip değilim. Eva ile birlikte uyuyordum. Eva'dan önce 6 yıldır kimseyle öyle uyumadım. Zaten bir kadını gerçekten sevdiğini ertesi gün anlıyorsun.

SEVGİLİM ASKERE GİDİYOR

-Akşam yemeğinde arkadaşlarım, onların kız arkadaşları ve benim sevgilim 25 dakika spagetti, rakı, şarap, balık yapmak bir kadınla yatmaktan daha güzel. Sohbet edip oturup güzel bir gece yaşamak sevişmekten çok daha güzel. Tabii vücut bazen istiyor. İstediğin zaman da birlikte ol. Gazetelere başlık olacak bir rekorum yok. Yabancılardan bir şey öğreniyorsun. Şimdi ki sevgilim İsrailli ve askere gidecek. Ama askere gitmemesinin yolları varmış bana onları anlatıyor. Türk kızıyla oturunca şunu öğreniyorsun "nabeeer burcun ne?" Bu olacaksa olmasın.

- Biriyle oluyorum onu unutunca başka biriyle oluyorum diye bir kural yok. İnsan canının istediği her şeyi yapmalı bir kere dünyaya geliyoruz.

-Yabancılar daha rahat tecrübeleri daha rahat yaşayan kızlar. Aileleri tarafından destekleniyorlar. Ailelerinin kasılacak baskıları yok. Yetiştirilme tarzları daha olması gerektiği gibi.

-Eskiden esmer seviyordum şimdi sarışın sevmeye başladım. Az ve öz konuşan konuştuğu zaman cümleyi koyacak alımlı olacak. Kimseyi arkasından konuşturmayacak, sicili temiz olacak.

-Kadın bence ilgi istiyor. Kadının hayal ettiğini hayal etmeden önüne koyan adam o kadını elde ediyor. Benim ne arkadaşlarım var mümkün değil bu kadınla olamaz diyorsun. Ama emek ve uğraşla prensesi de alabiliyorsun veziri de.. Kadın hizmet ve ilgiye bayılıyor. Fakat kadın tam tersi kendiyle hiç ilgilenmeyen adama bayılıyor. (Vatan)