TEKİRDAĞ'da evli ve 2 çocuk annesi 36 yaşındaki Meryem Çimen, gizli aşkının kurbanı oldu. Meryem Çimen, ayrılmak istediği evgilisi 44 yaşındaki Kudbettin Gürbüz tarafından kalbinden 5 kez bıçaklanarak öldürüldü.

Tekirdağ'da çay bahçesinde gece bekçisi olarak çalışan ve eşinden 8 yıl önce boşanan 44 yaşındaki Kudbettin Gürbüz, yaklaşık 2 yıl önce bir apartmanda kapıcılık yapan Ferhat Çimen'in eşi 2 çocuk annesi Meryem Çimen ile gizli ilişki yaşamaya başladı. Sık sık buluşup birlikte olan sevgililer arasında son dönemde tartışmalar yaşandı. Bunun üzerine Meryem Çimen sevgilinden ayrılmak istedi. Dün akşam saatlerinde Gürbüz'ü telefonla arayan Çimen, buluşup konuşmak istediğini söyledi. Bunun üzerine iki sevgili Çiftlikönü Mahallesi Erkek Yetiştirme Yurdu yanındaki çamlık alanda buluştu ve Gürbüz'ün yanında getirdiği biraları içti. Evini ve çocuklarını ihmal ettiği için aralarındaki ilişkiyi bitirmek istediğini söyleyen Meryem Çimen, sevgilisinden kendisini bir daha aramamasını istedi.

`AYRILIRSAN ÖLDÜRÜRÜM' DEDİ ÖLDÜRDÜ
Aldığı alkolün de etkisi ile sinirlenen Kudbettin Gürbüz, iddiaya göre kadını `kendisini terk etmesi halinde öldürmekle' tehdit etti. Meryem Çimen'in ayrılmak kararında ısrar etmesi üzerine Gürbüz, iftara 5 dakika kala belinden çıkarttığı bıçağı sevgilisinin kalbine ve vücudunun çeşitli yerlerine sapladı, ardından da bıçağı olay yerinde bırakarak kaçtı. Ağır yaralanan Çimen, kendisini görenlerin haber vermesi üzerine gelen polis aracı ile Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede ameliyata alınan Çimen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çimen'in kalbine 5, karnına ise 2 bıçak darbesi aldığı belirtildi.

`DELİYE DÖNDÜM BIÇAĞI SAPLADIM'
Kudbettin Gürbüz polis tarafından kısa sürede yakalandı. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'ne verdiği ifadede suçunu itiraf eden Gürbüz, "Ayrılacağını söyleyince deliye döndüm. Ne yapacağımı şaşırdım. Cebimden çıkarttığım bıçağı rastgele sapladım. Ne yaptığımı bilmiyorum. Çok pişmanım. Kendime hakim olamadım" dedi.

Eşinin sevgilisi tarafından öldürüldüğü haberiyle yıkılan kapıcı Ferhat Çimen ise gözyaşlarına boğuldu. Emniyet'e götürülen Ferhat Çimen'in, 2 çocuğuna annelerinin öldüğünü söylenmediği öğenildi. Tekirdağ Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılan Meryem Çimen'in cesedi Cumhuriyet Savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Vatan