MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'ne tatile gelen Hollandalı gay çiftten 29 yaşındaki Michel Brand, sevgilisi 30 yaşındaki Dirk Van De Net'e evlenme teklifi yaptı. Net de, sevgilisini öperek teklifini kabul etti. Birlikte pasta kesen gay çift, gelecek yıl Hollanda'da ünlü yıldızların da katılacağı büyük bir parti düzenleyerek evleneceklerini söyledi.

Fethiye'ye daha önce birçok kez tatile gelen ve bu yıl birlikte olduğu gay sevgilisini de yanında getiren Hollandalı Michel Brand, sevgilisi Dirk Van De Net'e evlenme teklifinde bulundu. Flamingo Restoran'da düzenlenen kutlamayla gay sevgilisine evlenme teklifi yapan Brand, sevgilisinden öpücükle `evet' yanıtını aldı. Gay çift restoran tarafından düzenlenen kutlamada konfetiler eşliğinde pasta keserek mumları üfledi. Restoranda yemek yiyen diğer turistler de alkışlayarak, gay sevgililerin mutluluklarına ortak oldu.

Gay sevgiliden Fethiye'de evlenme teklifi


`FETHİYE ÇOK ÖZEL'
Fethiye'nin çok özel olduğunu belirten Michel Brand, Hollanda'da sevgilisiyle aynı ofiste çalıştıklarını belirterek şöyle dedi:

"Ben Fethiye'ye daha önce gelmiştim. Dirk de benim için çok özel olduğu için, bu özel yerde sevgilime evlenme teklifinde bulunmayı kafama koymuştum. Sevgilime böylesine muhteşem bir yerde evlenme teklifi ettiğim için çok mutluyum. 2010 yılında Hollanda'da düzenleyeceğimiz büyük bir partiyle evleneceğiz. Bu özel partiye birçok tanınmış ünlü de katılacak. Hollanda'da yaptığımız partiden sonra, küçük bir parti de Fethiye'de yapmayı düşünüyoruz."

Sevgilisinden evlenme teklifi aldığı için oldukça mutlu olduğunu belirten Dirk Van De Net de, "Sevdiğim kişiden evlilik teklifi aldığım için çok mutluyum. Michel benim hayatım, her şeyim, hayat arkadaşım. Onu çok seviyorum" diye konuştu.
Vatan