Çeşme"de genç bir kız ile görüntülenen ünlü futbolcu Tümer Metin, sevgili iddialarını yalanlamak için eşi Casu Metin"i aradı. İkna etmekte zorlanınca da eşine yanındaki kızın fotoğrafını mail attı!

Yunanistan"ın Larissa takımında top koşturan Tümer Metin eşi Cansu"dan ayrı bir grup arkadaşıyla Çeşme"de objektiflere takıldı. Aya Yorgi Koyu"nun iskelesinde genç bir kızla görüntülenen Tümer Metin “O kızı karım da tanıyor, istiyorsanız ona da sorabilirsiniz” dedi. Kısa bir süre sonra ise eşini arayarak durumu anlattı. Fakat Cansu Metin"i ikna edemedi. Bunun üzerine çareyi o fotoğrafı bir gazeteciden isteyip, eşine mail yoluyla göndermekte buldu. Fotoğrafı inceleyen Cansu Metin VATAN"a şunları söyledi: “Koskoca bir şirket yönetiyorum ve gerçekten tatilim çok az. Tümer"e de her zaman yanımda otur diyemem, tatil onun da hakkı. Eşimin yanındaki herkesi tanıyorum. İçiniz rahat olsun, istediğinizi yazabilirsiniz. Eşim bana fotoğrafı şimdi mail attı. Fotoğrafı gördüm. O kız arkadaş grubumun içinde birinin arkadaşı. Kendisini tanıyorum.”

SİGARA TİRYAKİLİĞİNDEN VAZGEÇMEDİ

Daha önce bir yakının cenazesinde sigara içerken görüntülenen ünlü futbolcu, Çeşme"de de bu alışkanlığından vazgeçmedi. Tümer, yanındaki genç kızı soranlara “Arkadaşımın arkadaşı” yanıtını verdi. vatan