Adana'da oturan 26 yaşındaki Ferdane Gümüşçüyü, erkek arkadaşı dövdükten sonra el ve ayakları iple bağlayıp eve kilitledi.

Pencereden bağırarak yardım isteyen Gümüşçü, kendisini görenlerin haber vermesi üzerine gelen polisin penceredeki demirleri sökmesiyle kurtarıldı.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Mustafa Oral'ın eve zorla getirdiği öne sürülen Ferdane Gümüşçü'yi dövdükten sonra, el ve ayaklarını iple bağlayıp eve kilitlediği öne sürüldü. Oral'ın evden gitmesinden sonra ellerindeki ipi çözen Gümüşçü, kapının kilitli olması üzerine pencereden çıkmak istedi. Ancak, pencerelerin güvenlik için demirlerle kaplı olduğunu görünce bunu başaramadı. Pencereyi açıp, bağırarak yardım isteyen Gümüşçü'nin sesini duyanların ihbarı üzerine polis ekibi sevk edildi. 1'inci kattaki eve tırmanan 2 polis, penceredeki demiri çıkarıp, Gümüşçü'yi kurtardı. Polis Merkezi'ne götürülen Ferdane Gümüşçü, kendisini erkek arkadaşının dövüp, ellerini ve ayaklarını iple bağladığını, daha sonra da eve kilitlediğini söyledi. Kızın 6 aylık erkek arkadaşı olduğu belirtilen Mustafa Oral'ı arayan polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. / DHA