Sevgilisini ateş ederek ağır yaralayan polis memuru daha sonra kendisine de ateş ederek intihar etti.
Olay akşam saat 21.00 sıralarında İncirliova ilçesi Atatürk Mahallesi 110 sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sevgili oldukları iddia edilen ve bir süredir birlikte yaşadıkları belirtilen polis memuru F.İ., bilinmeyen bir nedenden dolayı P.K. ile tartıştı. Tartışmada P.K.'yi 3-4 el ateş ederek ağır yaralayan polis memuru daha sonra kendisine de ateş ederek intihar etti. Polis memuru F.İ. olay yerinde hayatını kaybederken P.K. ağır yaralı olarak kaldırıldığı Aydın Devlet Hastanesi'nde
yaşamını yitirdi.

Görgü şahitlerinin ifadelerine göre, İncirliova ilçesinde yıllardır trafik polisi olarak görev yapan polis memuru F.İ. (44), bir süredir Atatürk Mahallesi'nde yaşayan 24 yaşlarındaki P.K. ile dost hayatı yaşamaya başladı. Biri astsubay diğeri hemşire olduğu belirtilen 2 çocuk babası polis memuru F.İ. bu akşam saatlerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı P.K.'yle, evlerinin hemen yakınında bulunan sokakta tartıştı. P.K.'yi göğsünden kurşunlayan polis memuru F.İ. daha sonra kendisini de vurarak intihar etti.


AMİRLERİ DAHA ÖNCE UYARMIŞ

Denizli Çivril nüfusuna kayıtlı olduğu belirtilen ve Yetiştirme Yurdu'nda yetiştiği öğrenilen F.İ.'nin evli olduğu halde ilçedeki P.K. ile ilişkisinden rahatsız olan ilçe halkı durumu geçen yıl ve daha sonraki zamanlarda Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. Bunun üzerine polis memuru F.İ.'nin amirleri tarafından uyarılıp ikaz edildiği öğrenildi. Olaydan sonra ilçeye gelen Aydın Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, olay yerinde incelemelerde bulundu.
Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü belirtildi.