AYDINPOST HABER SERVİSİ - AYDIN İl Emniyet Müdürlüğü kadrosuna tayini çıkan ve henüz göreve başlamayan polis memuru 37 yaşındaki Ahmet Alparslan, çocukluktan bu yana tanıdığı ve bir süre birlikte olduğu M.İ.’nin kendisine, “Kimseyi istemiyorum, seni de istemiyorum” demesi üzerine beylik tabancası ile intihar girişiminde bulundu. Kafasına tek el ateş ederek ağır yaralanan Ahmet Alparslan, Aydın Devlet Hastanesi’nde ameliyata alındı.
            Olay, dün saat 21.30 sıralarında Girne Mahallesi, Lefkoşe Bulvarı üzerinde bulunan bir işyerinin önünde meydana geldi. Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli 10 yıllık polis memuru Ahmet Alparslan (37), bir süre önce karısından boşandı. Ailesi Aydın’da yaşayan biri kız 2 çocuk babası Ahmet Alparslan, çocukluktan tanıdığı ve kendisi gibi eşinden ayrılmış olan bir kız annesi M.İ. ile internet üzerinden görüşmeye başladı. Eski arkadaşların görüşmesi bir süre sonra aşka dönüştü.
SEVDİĞİ KADINA YAKIN OLMAK İSTEDİ
            M.İ.’ye yakın olmak için Aydın’a tayin isteyen Ahmet Alparslan’ın bu isteği gerçekleşti. Aydın’a gelen ve izinli olduğu için henüz göreve başlamayan Ahmet Alparslan akrabalarının yanında kalmaya başladı. Dosyası bugün gelen Alparslan, bugün sabah dosyasını Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’ne teslim etti ve kiralık bir ev tuttu. Akşam saatlerinde M.İ.’nin çalıştığı işyerine giden Alparslan ile M.İ. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. M.İ., Ahmet Alparslan’a, “Kimseyi istemiyorum, seni de istemiyorum” diye bağırdı. İşyerinden çıkıp yolun karşısına geçen Alparslan, bir anda beylik tabancasını çıkartıp kendi kafasına bir el ateş etti.
VATANDAŞLAR HASTANEYE GÖTÜRDÜ
            Sevdiği kadının gözleri önünde kanlar içinde yerde kalan Ahmet Alparslan’a ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı ve işyerine ait bir otomobille Aydın Devlet Hastanesi’ne götürdüler. Kafasından aldığı yara nedeniyle çok kan kaybettiği belirlenen Alparslan ameliyata alındı. Olayın duyulması ile birlikte Alparslan’ın yakınları ve Polis Müdürleri hastaneye gelerek bilgi aldı. Ahmet Alparslan’ın hayati tehlikesinin devam ettiği açıklanırken, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. (Cem ULUCAN)

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png13.20120826084850.jpg

 

14.20120826084858.jpg