G.SARAY dün Marsilya"nın Servet Çetin transferinden vazgeçmesinin şokuyla sarsıldı... Servet için 8 milyon Euro karşılığında aylar önce Marsilya ile anlaşan Cimbom, bu transferde hüsrana uğradı... Servet Çetin"in 2 gündür idmanlara çıkmasının ardından kötü haber dün Marsilya cephesinden geldi. Fransız ekibinin yeni yönetimi, sarı-kırmızılı kulübün satmayı çok istediği Servet Çetin"i pahalı olduğu için almaktan son anda vazgeçti.

GEÇEN sezon G.Saray"ın eski hocası Eric Gerets"in çalıştırdığı Marsilya, teknik direktörünün önerisi ile Servet"i almaya karar vermişti. Marsilya bu transfer karşılığında G.Saray"a 8 milyon Euro verecek, yıldız oyuncuya da 4 yıllık mukavele karşılığında 8 milyon Euro (yıllık 2 milyon Euro) ödeyecekti. Toplam maliyeti 16 milyon Euro"yu bulan Servet"i yeni yönetim “Diwara daha ucuz” gerekçesiyle sildi...

PAPE Diouf"un başkanlıktan istifa etmesinden sonra Marsilya"nın yeni yönetimi Bordeaux"da forma giyen stoper Diawara"ya yöneldi. Bu oyuncunun 5 milyon Euro karşılığında alınması sözkonusu olunca mavi-beyazlılar, başarı milli yıldız Servet"ten vazgeçti. Bu arada yeni teknik direktör Didier Deschamps"ın önceki gün “İki oyuncuyu da (Servet-Diawara) istiyorum” açıklaması da sadece söz de kaldı..

MİLLİ YILDIZ KAMPA GİDİYOR

SERVET şokunun ardından G.Saray, yabancı stoper arayışından vazgeçti. Fransız basını dün O.Lyon"da forma giyen Ganalı savunma oyuncusu John Mensah"ın G.Saray"a gidebileceğini yazdı. Ancak Servet gelişmesinden sonra bu ismin de transferi sadece dedikodu olarak kalacak. Bu gelişmelerin ardından yeni sezonda G.Saray, A Milli Takım"ın iki stoperi Servet-Zan ikilisiyle başarı arayacak. Servet"in bugün Hollanda kampına gitmesi bekleniyor.