Tecrübeli stoper bir süre önce iyileşmiş, fakat bu kez de ayak serçe parmağında ciddi bir sorun ortaya çıkmıştı.

Korkmaz ve Karan gerginliği..
Aslan"ın dün Florya"da yapılan idmanından kısa süre önce teknik direktör Bülent Korkmaz ve golcü Ümit Karan arasında sözlü tartışma yaşandığı öğrenildi. Ligde henüz golü bulunmayan tecrübeli futbolcu, Hasan Şaş"la birlikte kadro dışı bırakılmıştı. Karan da bir süredir sakatlığını gerekçe göstererek antrenmana çıkmıyordu. Korkmaz, geçtiğimiz haftalarda da Ayhan"la benzer bir tartışma yaşamıştı.

Arda Turan"la canlı sohbet
GS Mobile"ın internet sitesi gsmobile.com.tr, futbolcuları taraftarla buluşturmaya hazırlanıyor. Bu yöndeki ilk uygulama, perşembe günü saat 16.00"da sitedeki canlı sohbete katılacak Arda"yla başlayacak. Genç oyuncu soruları cevaplarken, taraftarlar onu ekrandan takip edebilecek.

Galatasaray gaza bastı
Haftayı Gençlerbirliği galibiyetiyle kapatıp, küçük bir ihtimal de olsa Şampiyonlar Ligi"ne katılma şansını sürdüren Galatasaray, Beşiktaş derbisi hazırlıklarına ara vermeden başladı. Sarı-Kırmızılı ekip, Florya"daki hazırlıklarına bugün de basın ve taraftara kapalı olarak devam edecek.

New York"ta coşku var
ABD"deki Galatasaray taraftarını çatısı altında toplayan New York merkezli Galatasaray USA Derneği"nin bu yıl ilk kez düzenlediği "Galatasaraylılar Gecesi", görkemli bir kutlamaya dönüştü. Eğlence, New York"taki sayılı Türk gece kulüplerinden Drom"da yapıldı.