Bir tanker, önüne gelen araçlara çarptı. Tankerin ilk çarptığı araçta 4 kişi yaralandı, bir kilometre sonra ikinci çarptığı otomobilde ise 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Kazaların ardından tankeri terkeden sürücü ise aracın plakasını sökerek kayıplara karıştı.  

Korkunç kaza, Korkuteli-Fethiye karayolunda meydana geldi. Bir tanker, önünde ilerleyen araçlara çarparak yoldan savurdu.
Tanker, ilk önce Osman Aziz Tanrısever yönetimindeki otomobile çarptı. Kontrolden çıkan otomobil önünde ilerleyen kamyona çarptı. Kazada sürücü Tanrısever ile araçta bulunan Hülya, Dilan ve Barış Tanrısever yaralandı.
Kazanın ardından durmayan tanker, ilk kazadan sadece 1 kilometre uzaklıkta bu kez, Hüseyin Güneş'in kullandığı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobildeki Nezahat Güneş, Şerife Taşar ve Ecrin Tokoğulları olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü Hüseyin Güneş ise Korkuteli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Tanker sürücüsü ikinci kazanın ardından da durmadı. Jandarma ekipleri, su tankerini 3 kilometre uzaklıkta terk edilmiş halde buldu. Güvenlik güçleri, tankerin plakasını da sökerek kayıplara karışan tanker sürücüsünü arıyor.