15-20 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Söke Cumhuriyet Anadolu Lisesi"de resim sergisi düzenledi. Söke Belediyesi Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evi"nde gerçekleşen sergide ressam Ayfer Özcanyüz"ün eserleri yer aldı. 80 civarında eserin yer aldığı sergininin açılış törenine İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken, Okul Aile Birliği yönetimi, okul öğretmen ve öğrencileri ve davetliler katıldı.
Açılışta konuşan İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında hazırlanan sergiyi çok beğendiğini söyledi İlçe halkını sergiyi görmeye davet eden Ateşoğlu, “Cumhuriyet Anadolu Lisesi ilk günden bu yana faaliyetleri ile dikkat çeken bir okulumuz. Okulumuz ve resim sanatçısı Ayfer Özcanyüz"ü çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından sergini açılışı İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu ve protokol üyeleri tarafından yapıldı. Daha sonra sergiyi gezen Kaymakam Ateşoğlu, eseler hakkında bilgiler aldı. Serginin 28 Mayıs tarihine kadar açık kalacağı öğrenilirken, sergi açılışı sonrasında okul müzik grubunun dinletisi beğeni topladı.