A2 Ligi'nde fırtına gibi esen Beşiktaş'ın hocası Sergen Yalçın, 3-1'lik Belediye galibiyetinin ardından istifa etti, öğrencileri gözyaşlarına boğuldu.

Yıllarca Beşiktaş"ın 10 numaralı formasını taşıyan ve efsaneler arasına adını yazdıran Sergen Yalçın, bu sezon kurulan A2 takımının başına geçmişti. Marmara grubunda çok başarılı bir görüntü çizen Yalçın ve öğrencileri, 16 maçta 14 galibiyet alarak rakiplerine fark attı. Sadece 1 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Genç Kartallar, en yakın takipçisi Galatasaray"ı 9, Fenerbahçe"yi de 13 puan gerisinde bıraktı. Dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri"nde Kasımpaşa"yla karşılaşan Siyah-Beyazlılar, Gökhan Aydaş ile Ali Kuçik"in (2) golleriyle rakibini 3-1 mağlup etti ve ligin ilk yarısını lider tamamladı.

Bu olumlu tabloya rağmen Sergen Yalçın görevinden ayrıldığını açıkladı.

Çok üzüldüler
Yalçın"ın bu kararı, A2 takımı oyuncularında büyük üzüntü yaratırken, genç çalıştırıcıya kararından vazgeçmesi yönünde baskı yaptıkları ve "Bizi bırakma" dedikleri öğrenildi. Futbolcuların, her golün sevincini Sergen Yalçın"la yaşaması da gözlerden kaçmadı. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Sergen hoca ise, “Bu kararımın arkasında bir şey aranmasın. Her teknik direktör, bırakması gerektiği anda bırakmasını bilmeli” demekle yetindi./milliyet