'İnşallah aşk kapımı çalar da ben de en kısa sürede evlenirim' diyen Serdar Ortaç ekledi: Olursa esmer olsun.

Kurban Bayramı'nın son gününde Antalya'nın turistik Belek beldesindeki bir otelde sahneye çıkan Serdar Ortaç, evlenmek istediğini belirterek, “İnşallah aşk kapımı çalar da ben de en kısa sürede evlenirim” dedi.

Bayramın son gününde Belek turizm merkezinde bulunan Spice Otel'de sahneye çıkan Serdar Ortaç, şarkılarıyla izleyenleri coşturdu. Dansçı kızların da gösterisiyle renk kattığı konserde Ortaç, 2.5 saat sahnede kalarak, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Konserinde kalbinin boş olduğunu ve aşık olmak istediğini belirten Serdar Ortaç, “1994 yılından bu yana hep aşk şarkıları söylüyorum ama hala aşkı bulamadım. Söylediğim bu aşk şarkılarından sonra hep aşkın kapımı çalmasını bekledim. Ama hala aşkı bulamadım. Kalbim bomboş” dedi.

'SADECE ÇAY İÇİYORUM'

Artık evlenmek istediğini belirten Ortaç, “Evliliğin nasıl bir şey olduğunu zaman zaman arkadaşlarıma soruyorum. Grubumda bir kişinin dışında ben de dahil hepsi bekar. İnşallah aşk kapımı çalar da ben de en kısa sürede evlenirim. Türkiye'de en güzel kadın esmerlerdir. Ben de tercihimi esmerden yana kullanacağım” diye konuştu.

Serdar Ortaç, 3 yıldır alkol kullanmadığını da ifade ederek, “Babam bana, "Böyle alkol almaya devam edersen, bu gidişle benim yaşıma gelmeden öbür dünyayı boylarsın" dedikten sonra alkolü bıraktım. Şimdi sadece çay içiyorum” dedi.

Posta