Kayserispor mücadelesinde, yorgun Tello"nun yerine ilk 11"de görev yapan genç futbolcu, sergilediği futbolla alkış aldı. Yusuf"un attığı golün asistini yapan Serdar, “Üzerimdeki şanssızlığı geride bıraktığımı düşünüyorum. Çok daha iyi işler yapabileceğimi biliyorum” diye konuştu.

Kaptan beklemede
Sakatlığı nedeniyle Kayserispor karşılaşmasını tribünden takip eden Matias Delgado, “Durumum iyi sayılır. Umarım Kocaelispor maçında yerimi alacağım” diye konuştu. Bu arada Kaptan"ın bu açıklamayı Türkçe yapması da gözlerden kaçmadı. Doktorların bir kez daha testten geçirmeyi planladığı Arjantinli futbolcu büyük ihtimalle Kocaelispor maçında sahada olacak.

Zan maça yetişiyor
İbrahim Toraman"ın kart cezalısı durumuna düşmesiyle birlikte teknik direktör Mustafa Denizli, sağlık ekibine Gökhan konusunda uyarıda bulundu. Sağlık ekibinin, uzun süredir sakatlığı bulunan Gökhan Zan"ı, Kocaelispor maçına yetiştirmek için büyük uğraş verdiği kaydedildi. Milli futbolcu, “Takımımın bana ihtiyacı var. İğneyle de olsa oynamak istiyorum” dedi.

Hazırlıklar başlıyor
Kayserispor"u devirip lider Sivasspor"u takibi sürdüren Beşiktaş, dünü izinli olarak geçirdi. Kartal bugün Nevzat Demir Tesisleri"nde yapacağı antrenmanla Kocaelispor maçı hazırlıklarına başlayacak. - fanatik