Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı ile yaptığı görüşmenin çok farklı yerlere çekildiğini belirten Serdar, "Yaklaşık yarım saatlik bir görüşme yaptık ve bana kalıp kalmayacağımı sordular. Ben de bazı teklifler olduğunu ancak ilk tercihimin her zaman Beşiktaş olacağını söyledim. Onlar da bana 'Merak etme burada kalacaksın' dediler. Bunun dışında bir konuşma olmadı" diye konuştu.

Serdar Özkan; "Benim o kadar para istediğimi nereden çıkartıp yazıyorlar anlamak mümkün değil. Sadece Portekiz'den bir kaç teklif olduğunu söyledim. Hatta bana ordana ne kadar önerdiklerini bile sormadılar ama bu rakamlar nereden çıkıyor anlamıyorum" diye konuştu.

Siyah beyazlı takım İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını da sürdürürken sakatlığı devam eden Fabian Ernst'in oynayamayacağı kesinleşti. Kulüp doktoru Devrim Urgun, sağ kasığında çekme olan Ersnt'in tedavisinin uzun süredir devam ettiğini ancak Denizlispor maçı da düşünülerek Alman oyuncunun İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı riske edilmeyeceğini açıkladı.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin ise Ernst'in yerine genç oyuncu Necip'e forma vermesi bekleniyor. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan ve A Milli Takım kadrosuna seçilen tek siyah beyazlı oyuncu olan Necip ile de konuşan Denizli'nin, "Yaklaşık 1,5 yıldır bu takımın içindesin ve bu yükü kaldıracak potansiyele sahipsin. Burada yıllarını geçirmek istiyorsan işte sana ilk fırsat" dediği öğrenildi.

Milliyet