Kütahya Seramik, Versatile koleksiyonuyla seramikte ‘en iyilerin en iyisini’ mekanlara taşıyor. Arc serisiyle “IF Product Design 2011” kazanan ve Dünya’da hiçbir seramik firmasının 1955’ten bugüne kadar kazanamadığı “Red Dot Design Award Best Of The Best” ödülüne sahip olan koleksiyon, mimari uygulamalara farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Mekanlara 3 boyut etkisini kazandıran, tamamen hayal gücüne bağlı olarak döşeme imkanı sunan Versatile koleksiyonu,
en ayrıcalıklı yaşam mekanlarını yaratıyor.

Seramikte devrim
Fonksiyonelliği yaratıcılıkla buluşturan Versatile, çok yönlü kullanımı ile seramik sektöründe yeni bir çağı başlatıyor. Versatile koleksiyonu, kişinin kendini özgürce ifade etmesini sağlayan, farklı mekan kurguları ile bir çok duyguyu ve estetiği içinde barındırıp, geometrinin tüm yaratıcılığını, akılcı ve estetik kurallarla sergiliyor. Koleksiyon, kullanıcısına aynı karoyla onlarca farklı döşeme seçeneği sunuyor. Böylece her uygulamayla mekanlar farklı kimlikler kazanıyor.

Arc ve Axis olmak üzere iki farklı modelden oluşan koleksiyonun dikkat çeken en önemli özelliklerden biri, her iki serinin birbirinden farklı tasarımlara sahip olmasına rağmen seriler arasındaki geçişin mükemmel bir uyum içinde yapılabilmesi. Mimari uygulamalara farklı bir bakış açısı kazandıran Versatile ürünleri, tüm iç mekan uygulama alanları, plaza, ofis, lobi, salon, yatak odası gibi her ölçekte mimari mekan uygulamasında sunuluyor.

www.kutahyaseramik.com.tr

Kütahya Seramik hakkında:
1989 yılında kurulan Kütahya Seramik, adını medeniyetler köprüsü Anadolu’nun seramik başkenti Kütahya’dan almıştır. Anadolu topraklarının 7000 yıllık seramik kültürüne kattığı çağdaş yorum ve zengin birikimi ile seramik sektörüne önemli katkılarda bulunan Kütahya Seramik, kalite bilinci ve müşteri odaklı hizmetlerini 1996 yılında aldığı TS ISO 9001 Belgesi ile tescillemiştir. Günümüzün en son teknolojilerinin kullanıldığı üretim tesislerinde, binlerce desen ve renk seçeneğinde, yüzlerce farklı ebatta, yer-duvar karosu, sırlı porselen karo ve cam mozaik üretimi gerçekleştirmektedir. “Kalite, hizmet ve yenilikçilikte sektör liderliği” hedefi ile çalışmalarını sürdüren Kütahya Seramik, yıllık 20 milyon m2’ye yakın üretim kapasitesi, 900 çalışanı ve Türkiye’nin dört bir tarafına yayılmış geniş bayi ağı ve dünyanın pek çok ülkesine gerçekleştirdiği ihracatı ile sektörün başrol oyuncularındandır. Kütahya Seramik’in yönetim ve üretim anlayışının başlıca unsurları; teknolojik gelişmeleri yakından izlemek, ekip çalışmasını etkin bir biçimde değerlendirmek, yarattığı çağdaş, özgün tasarım ve hizmetleri müşterilerine sunmaktır.