Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ankaragücü maçı sonrası yönetime belli bölgelerde takviyeye ihtiyaç duyduklarını söyledi. Takımdan gitmek isteyenler dışında kimseyi göndermeyi düşünmediğini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, “Trabzonspor'un geleceği aydınlıktır” dedi. Kulübün aylık dergisindeki yazısında taraftarlara seslenen Güneş, imza töreninde gördüğü tablonun kendisini fazlasıyla duygulandırdığını dile getirdi ve “Bordo-mavili camiayla tekrar buluşmanın tarifsiz heyecanı içindeyim. Burada hepimizin tek beklentisi başarı. Biz de büyük düşünen bir takımın oluşması için çalışacağız” diye konuştu. Öte yandan takviye isteyen Güneş'in Fatih Tekke için yönetime baskı yapacağı belirtiliyor.

Colman'ın yükselişi

Trabzonspor'un Arjantinli yıldızı Colman, takımının en verimli oyuncularının başında geliyor. Geçen sezon 5 gol atan Colman, bu yıl ise şu ana dek 7 gol kaydederek takımının en golcü oyuncusu oldu. Arjantinli orta alan oyuncusu, bu sezon takımın forvetleri Umut Bulut ve Gökhan Ünal'ın attığı gol sayısının toplamından da fazla gol atmış oldu. Umut'un 4, Gökhan'ın 2 olmak üzere toplam 6 golleri bulunuyor.

Şota'nın ismi ön plana çıktı

Trabzonspor'da yardımcı antrenörlük için arayışlar sürüyor. Hami Mandıralı'nın Ümit Milli Takım'daki görevine devam etmek istediğini yönetime bildirmesinin ardından Hollanda'nın AZ Alkmaar takımından ayrılan Trabzon- spor'un eski oyuncusu Şota'nın yardımcı antrenörlük için ismi ön plana çıktı. Teknik direktör Güneş'in yeni ekiple ancak ikinci yarıda görev yapacağı belirtildi. Bu arada eski kaleci- lerden Alper Boğuşlu, kaleci antrenörü olarak göreve başlayacak./yeni şafak