Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; Kanal D'de ekrana gelen Beyaz Show programına Mahsun Kırmızıgül'ün Güneşi Gördüm filminin oyuncuları ve Kırmızıgül birlikte konuk oldu.

Şerif Sezer, film öncesinde Mahsun Kırmızıgül'ün kendisine rol teklifini Adana Film Festivali'nde yaptığını belirtti. Sezer, o anı şöyle anlattı:

"Tesadüfen Mahsun'un yanına oturtuldum. İki dakika sonra 'Ablacağım seni düşünerek bi film yazdım' dedi. Orada bana bir teklifte bulundu. Dedim ki, 'Mahsun ben şimdi senin yanına tesadüfen oturdum. Eğer oturmasaydım sen bana bunu söylemeyecek miydin?' 'Ablacığım ben herkesin yanına oturuyorum ama kimseye film teklifinde bulunmuyorum' dedi."

Şeref Sezer, bu sözlerinin ardından Mahsun Kırmızıgül'e şu soruyu yönetti: "Ben o gün oturmasaydım Mahsun, sen bana ne zaman o teklifi yapacaktın, çok merak ettim?"

Kırmızıgül, bu soruya şöyle bir yanıt verdi:

"Ben Şerif Hanım'ı 'Yol' filminde izledikten sonra, yıllardır zaten çok beğenerek izlediğimden dolayı, çok da severim oyunculuğunu. Bir gün kısmet olmadı yan yana çalışmak."

Mahsun'un soruyu yanıtlamakta zorlandığını gören Beyaz, işi espriye vurdu. Kırmızıgül, "Ben bir yıldır gerçekten çok yorgunum. Kendi arkadaşlarımla da konuşurken farklı şeyler söylüyorum. Bir film yapmak o kadar zor ki, ben 15 albüm yaptım bu kadar yorulmadım" diyerek kafasının ne kadar dolu olduğunu ifade etti.

Beyaz'ın yanıtı ise pek manidardı:

"Mahsun senin beyin de sulanmış, ben sana söyleyim. Senin kafa sulanmış. Senin bıngıldığa bir şey olmuş abiciğim."

Kırmızıgül, Şeref Sezer'in hep aklında bulunduğunu ve bir gün çalışmayı çok istediğini vurgulayarak, Sezer ile çalışmaktan çok memnun olduğunu anlattı.