"Ayağım kırıldıktan sonra annemi kaybettim. Çok zor günlerden geçtim. Gol sevincim bunların bir patlamasıydı. Sahaya girerken annemi düşünüyordum. Oynarken de golü atınca da onun benimle olduğunu biliyordum."


FENERBAHÇE"nin Avusturya kampının ilk gününde çimlere takılan ayağı kırıldıktan sonra annesini kaybedip ikinci bir şok yaşayan Deivid"in dönüşü muhteşem oldu. Aragones"in bu sezon ilk kez kadroya alıp 77. dakikada oyuna sürdüğü Brezilyalı yıldız, 90+2"de attığı golden sonra göz yaşlarını tutamadı.

Deivid golün ardından Roberto Carlos"un yanına giderek takım arkadaşına sarıldı. Bu sırada gözlerinin yaşardığı gözlenen Deivid"e takım arkadaşları destek verdi. "Golü attıktan sonra aklıma annem geldi" diyen Deivid, şöyle devam etti: "Çok zor günlerden geçtim. Gol sevincim bunların patlamasıydı diyebilirim. Annemi kaybettim biliyorsunuz. Sahaya girerken annemi düşünüyordum.

Oynarken de saha içinde benimle olduğunu biliyordum. Golü atınca da direkt aklıma o geldi. Bu zor günlerden geçerken en yakınımda olan eşimdi. Ailem hep yanımdaydı. Samandıra"da da herkes yanımda oldu.

Josico sürprizi

Bu zor günlerden geçtikten sonra da bugün umarım benim için bir çıkış olur. Bu kadar çalışma sonucunda bunu hak ettiğimi düşünüyorum. Şu anda kendimi iyi hissediyorum. Ama uzun süreli sakatlıklardan sonra sahaya girdiğinizde bir korku, bir endişe olur. Ama daha çok çalışarak tekrar eski günlere dönmek için elimden geleni yapacağım."

Teknik direktör Aragones, sakatlıktan yeni çıkan Deivid ile Vederson"u ilk kez kadroya alırken, sakatlıktan yeni çıkan Josico"yu da ilk 11"de sahaya sürdü. Formsuz Maldonado yedek soyunurken, Arsenal maçında 18 kişilik kadrosuna alınmayan Kazım kulübede bekledi.