Kuruluşunun 1. yıl 1. ay ve 1. günü olması nedeniyle sadece özel davetli 111 kişinin katıldığı partide, fotoğraf ağırlıklı magazin sitesine kurulduğundan beri destek veren 12 kişiye teşekkür plaketi verildi. Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün, fotoğraf sanatçısı Erol Atar, TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Bülent İlbahar ile birlikte başta turizmciler olmak üzere 111 davetlinin katıldığı gecede plaket alan isimler ise şunlar: Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün, Fotoğraf Sanatçısı Erol Atar, Adakule Otel ve Yaman Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Yaman, Jade Beach Club"ın sahibi Tibet Özer, Orhan Akademi, Port Biraver Ailesi, Er Petrolün sahibi Reşat Er, Didim Halıcılığın sahibi Öztan Çallı, Gazeteci Cesur Sert, Kuşadası 105 FM"in Müdürü Özgür Özmavi, So High Cafe Bar"ın sahibi Yusuf Kırbaş, Notte Bianca"nın sahibi Volkan Uğur, Kuşadası Dans ve Spor Okulu Müdürü Zekeriya Uyanık.

Seni Tanıyor isimli internet sitesinin kurucusu ve fotoğrafçısı Aykut Zirek, kısa sürede üye sayısı gittikçe artan bir magazin sitesi kurduklarını belirterek, zengin bir fotoğrafçı ekibiyle İzmir, Aydın ve Kuşadası"nda gerçekleşen tüm etkinlikleri ve gece hayatını takip ederek fotoğrafladıklarını söyledi. Zirek, çektikleri fotoğrafları www.seni tanıyor.com"da yayınladıklarını sözlerine ekledi. Etkinlik sonunda hazırlanan pastanın kesilmesinin ardından,plaket töreni gerçekleştirildi.

Geceye katılan ve bir de plaket alan “Ünlülerin Fotoğraf Sanatçısı” Erol Atar, genç neslin bu denli çaba göstermeleri ve fotoğraf sanatına değer vermelerinin kendisini mutlu ettiğini belirterek, bir yılda muhteşem işler başaran Aykut Zirek arkadaşımızı kutluyorum” dedi.

Plaketini Erol Atar"dan alan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ise yapılan çalışmaları takip edip incelediğini, senitanıyor.com adresinin magazin sitesinin dışında turizme de büyük katkılar sağladığını belirterek sitenin kurucusuna Kuşadası Belediyesi olarak destek olacaklarını ifade etti./iha