Harry Potter'ın küçük yıldızı Emma Watson, 'büyümüş de küçülmüş tavrı'ndan yine ödün vermiyor.Chanel'in son yüzü, 'seksi olmak' için çaba gösterenleri anlayamadığını ve bunun utanç verici kostümden başka bir şey olmadığını söyleyerek yine taşları yerinden oynatıyor.

LONDRA- İngiliz basınından Daily Mail'in internet sitesinde pazar günü yayınlanan Emma Watson röportajı şaşırtıcı ayrıntılarla dolu.Bu ufaklığın ağzına geleni söyleyebilecek ve yaşıtlarının çok üstünde bir hayat duruşunun olacağını tahmin ediyorduk da, böylesine hoş bir kadın olduğunda açılıp saçılacağını da düşünüyorduk.

Peki o öyle mi yaptı?Aksine, 'seksi' olmak için soyunup duran pek çok 'yıldız bozuntusu'na verdi veriştirdi.Emma Watson'u dinleyin. Anlatacakları var...

"Dürüst olmak gerekirse, hiç çalışmayacak kadar çok param var.Hermione karakterini oynayacak kadar iyi bir yaşta, 9'umdaydım.Hermione'den sonra geleceklerden korktum.Ama eğer böyle olsaydı, sanırım rolü yeterince iyi oynayamazdım, beceremezdim."

Ünle yakından uzaktan bir ilgisi olmadığını itiraf ediyor, Emma.Hiçbir zaman da aktris olmak için çırpınıp durmamış.Aydınlık bir yüzü, iyi çalışan beyni ve bankada 10 milyon pound'luk parası var.

SEKS OBJESİ OLMAK ONA GÖRE DEĞİL!
18 yaşla ilgili kafası biraz karışık da olsa, yakında onu da halledeceğini biliyor.Herkesin kendisinden bir beklentisinin olduğunu söyleyen Emma, 'o beklenti'nin altında yatanın ise bir tür 'seks objesi' olduğunu bildiğini söylüyor.

"Seksi olmak" kavramına tamamiyle karşı duruyorum.Bir kere bu çok aptalca.Utanç verici hatta.Eğer bir çekim yapılacaksa insanlar beni değiştirmeye çabalıyor.Saçımı sarıya boyayıp, yüzümü makyajla 'donatılyorlar'.Ve ardından kıyafet seçimi... Biliyorum, herkes beni mini etekle görmek istiyor.Ama bu ben değilim ki.Kendimi rahatsız hissediyorum bir kere, o etekle.Bu yüzden de asla dışarı mini etekle çıkmam.Bunun Hermione karakterini korumakla bir ilgisi yok, yanlış anlaşılmasın.Ama ben yapmam işte."

"Kişisel olarak bunun seksi olmakla bir ilgisi olduğuna da inanmıyorum.Seksi olmanın ne demek olduğunu görüyoruz, 'Buradayım göğüslerimle ve minicik eteğimle, karşınızdayım.Her şeyime baktınız mı yeterince?' Seksi olmak bu değil bana kalırsa...Ne kadar çok insanların merak etmesini sağlarsanız, o kadar seksisinizdir.İnsanı seksi yapan gizemdir".

(YAŞAM/GAZETEPORT)