2007 Best Model of Türkiye birincisi Neslihan Önder, dört yıllık eşi Erkan Ergun'dan feci şekilde dayak yediği iddiasıyla karakola başvurdu. Önder, eşinin boşanmaya yanaşmadığını ve kendisini ölümle tehdit ettiğini söyledi.

2007 yılında düzenlenen Best Model of Türkiye yarışmasında birinci Neslihan Önder, dört yıl önce Adanasporlu eski futbolcu Erkan Ergun ile evlenmiş ve bir de çocuk sahibi olmuştu. Ancak Önder, eşinden bir ay içinde iki kez feci şekilde dayak yediğini öne sürerek karakola başvurdu. Önder, geçtiğimiz yaz 'sporda şike çetesi'nin lideri olduğu iddiasıyla tutuklanan eşinin hapisten çıktıktan sonra kendisine şiddet uyguladığını söyledi: "Dört yıl önce imam nikâhı yaptık, iki yıldır da resmi nikahlıyız. İlk dayağı birlikteliğimizin üçüncü yılında yemiştim. Üç hafta önce de beni feci şekilde dövdü. Dudaklarım patladı, kulağım yırtıldı, kafam da şişti. Ben bayılmışım, hâlâ dövmeye devam etmiş. Birkaç gün önce yeniden dövdü, yastıkla boğmaya çalıştı. Çocuğum da beni kanlar içinde gördü, psikolojisi bozuldu. Boşanma davası açtım. Evden uzaklaştırma cezası var. Telefonla bile araması yasakken dövdü beni. Şikayet edince akşama kadar karakolda tutmuşlar ama bir daha olduğunda kesinlikle tutuklama geliyor. Ne boşanmayı kabul ediyor ne çocuğumuz için nafaka ödemeyi. Anca 'Seni öldürürüm, kimseye yar etmem' diyor."

Neslihan Önder'in Erkan Ergun'la evliliğinden bir çocuğu var.

Neslihan Önder, Büyükçekmece 2. Aile Mahkemesi'ne boşanma davası açtığını söyledi.

Azeri güzelle beraber


Neslihan Önder, eşi Erkan Ergun'un kendisini 2010 Best Model of Azerbaycan birincisi Günay Musayeva ile aldattığını öne sürdü: "Erkan beni yüzlerce kez aldattı. En son Azerbaycan'ın 2010 Best Model güzeli ile beraber olmaya başladı. Üstelik onunla beraber olduğunu her yerde söylüyor, geziyor, tozuyor."

Hürriyet