Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, sezon sonunda iyi niyetlerinin ve çalışkanlıklarının semeresini alacaklarına inandığını söyledi. Şener, kendileri için her rakibin önemli olduğunu da vurguladı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, ligin kalan haftalarındaki tüm maçların çok önemli olduğunu söyledi. Şener, ligdeki mücadelelerini Fair – Play ruhu çerçevesinde sürdüreceklerini de belirterek, "Kazanmak için hey yol mubahtır felsefesi bize göre bir felsefe değil. Bu nedenle sadece sportif kriterler içersinde başarı kovalıyoruz. İyi niyetimizin ve çalışkanlığımızın semeresini alacağımıza yürekten inanıyoruz. Camia olarak hedefimiz önde götürdüğümüz bu yarışı sonuna kadar taşımak ve mutlu sona ulaşmaktır. Yönetim, teknik heyet, futbolcu ve taraftar bütünlüğümüz bu hedef doğrultusundaki en büyük güvencemizdir" dedi.

Şener, hafta sonu oynanacak olan Eskişehir maçının da çok önemli olduğuna vurgu yaparak, "Her maçı ayrı ayrı düşünüyoruz ve oynuyoruz. Her maç bir birbinden zorlu geçiyor. Artık alt sıra, üst sıra diye bir kavramın olmadığını bu sezon daha iyi gördük. Her takım birbirinden güçlü ve sizi zorluyor. Bütün rakiplerimize saygı gösteriyoruz ve önemsiyoruz. Tüm maçlarımıza aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Eskişehirspor maçından da üç puanla ayrılıp yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

SELÇUK: "BURAK BÜYÜLÜYOR"

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Selçuk İnan da, Burak Yılmaz'ın bu yılki performansı ile herkesi büyülediğini belirterek, "Maç içerisinde sadece gol atmıyor, her alanda elinden geleni yapmaya çalışıyor. Benim eski arkadaşım olması bir yana takımdaki herkes tarafından da çok seviliyor. Bizim en büyük artımız zaten bu. Biz bir aileyiz. Kalan haftalarda da bu özelliğimizi kullanmaya çalacağız. Eskişehirspor ile oynayacağımız maçı da kazanıp zirve yolunda yolumuza kayıpsız bir şekilde devam etmek istiyoruz. Taraftarlarımızın orda da bizim yanımızda olacağına inanıyorum" diye konuştu.

"ÜZÜLME UMUT, MÜCADELENİ SÜRDÜR"

Trabzonspor'un Bursaspor ile oynadığı son lig maçında girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyen ve bu nedenle çok üzülen Umut'a takım arkadaşı Jaja'dan destek geldi. Umut'la bir süre görüşen Jaja, "Senin saha içerisinde verdiğin mücadeleyi herkes görüyor. Gol bu mücadelenin bir meyvesi ama sen her halinle bu takımın en önemli parçalarından birisin. Şansızlığını en kısa zamanda kıracağına inanıyorum" dedi. Takım arkadaşından aldığı bu destekle morali yerine gelen Umut, Eskişehirspor maçında fileleri sarsmayı amaçlıyor.

ONUR, ABD'DEKİ TÜRK GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜNE DAVET EDİLDİ

Öte yandan sakatlığı nedeniyle ABD'de tedavisi devam eden Onur Recep Kıvrak, TrabzonsporUSA Taraftar Derneği tarafından önümüzdeki günlerde ABD'de yapılacak olan Türk Günü Yürüyüşü'ne davet edildi. Trabzonsporlu taraftarların da formalarıyla katılacağı yürüyüşte Onur'un da yer alması bekleniyor. TrabzonsporUSA Derneği tarafından yapılan açıklamada, yürüyüş gününe kadar Amerika'da bulunan taraftarların derneğe üye olması çağrısında bulunuldu.

TARİHTEN BİR YAPRAK MOTİVASYONU

Trabzonspor kulübünün resmi internet sitesindenda, her gün geçmişte şampiyonluk yaşanmış veya önemli başarılara imza atılmış dönemlerdeki tarihi fotoğraflar yayınlanıyor. Bu sayede taraftarların ve futbolcuların motivasyonunu biraz daha artırmayı amaçlayan site yetkilileri, yaklaşık bir aydır sürenin uygulamanın sezon sonuna kadar devam edeceğini söylediler.

Hürriyet