Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim"in görevini bırakması durumunda milli takımın başına geçeceği söylentilerine tepki gösterdi.
Dünkü antrenmanda basın mensuplarıyla sohbet eden Denizli, “Bu abesle iştigalin en açık örneğidir. Bir komplo teorisi ve senaryo bile değildir. Kimse merak etmesin, ne Fatih bırakır, ne de ben bırakırım. Buna cevap bile verilmez. Ben burada takımımla birlikte mutluyum. Bu söylentinin mantığı nedir, anlamış değilim. Fatih orayı hak ediyor ve çok başarılı. O giderse, ben Beşiktaş"ın başında olmasam bile bunu düşünmem” diye konuştu.

Delgado geliyor
Takım hakkında merak edilenlere de yanıt veren Mustafa hoca, Delgado ile ilgili olarak, “Onunla tercüman aracılığıyla zaman zaman görüşüyorum. 4-5 gün daha oradaki tedavisi sürecek. Önümüzdeki hafta sonuna doğru da İstanbul"a gelecek” ifadelerini kullandı.
Beşiktaş"ın teknik patronu, geçen sezon fazla şans vermediği Erkan"ı takımda tuttuğunun hatırlatılıp, bu sezon da forma bulamadığının belirtilmesi üzerine şunları söyledi:
“Acelemiz yok. Bu kadronun içinde tutuyorsak, süs bitkisi olarak tutmuyoruz. Zamanı geldiğinde herkes bu takıma katkıda bulunacak.”
Siyah - beyazlı çalıştırıcı, ligde yaptıkları Antalyaspor maçının seyircisiz oynanmasıyla ilgili bir soruya ise “Antrenmanlar bile daha zevkli. Futbolda tempoyu tribün kazandırır. Bu çok büyük bir ceza. Seyircisiz oynanacağına maçların başka kentlerde oynanması daha iyi olur. Bizim maçımızı da Urfa"ya verebilirlerdi. Bu kulüplere değil futbolun kendisine verilmiş bir cezadır” yorumunu getirdi.
Takımın şu anda yüzde 70"lerde olduğunu ifade eden Denizli, “1 ay sonra düşündüğümüz noktada oluruz” diye konuştu.




Milliyet