Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Ali Şen, Fatih Terim ile ilgili olarak, "Halen ısrarla şunu söylüyorum: Gitmesin" dedi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 21.'si gerçekleştirilecek olan Bodrum Kupası Uluslararası Yelkenli Ahşap Yat Yarışları'nın açılış kokteyline katılanlar arasında yer alan Ali Şen, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fenerbahçe'nin geçtiğimiz hafta Gaziantepspor karşısında aldığı yenilgiyi ve bu hafta oynanacak Galatasaray maçına değinen Ali Şen, "Yenildikten sonraki ilk maç çok önemli maçtır. Onun da Galatasaray'a rastlamasına pek mutlu değilim. Ama bir alışkanlık var. Saracoğlu Stadı'nda biz devamlı kazanıyoruz. Savunması iyi Fenerbahçe ile forvetleri çok iyi Galatasaray karşı karşıya gelecek. Çok gollü geçeceğini sanıyorum. Bizden Volkan, Lugano, Bilica ve Cristian'ın iyi oynaması lazım. Galatasaray'da da en çekindiğim futbolcu Keita. Keita iyi gününde ise işimizin zor olduğunu düşünüyorum" dedi.

Ali Şen, Fatih Terim'in Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü görevinden ayrılmasıyla ilgili olarak ise, "Fatih Terim'in demeçlerini basın toplantısını iyi takip ettim. Bir adam oğlu adam görevinden ayrıldığı zaman ne söylemesi lazımsa onu söyledi. Halen ısrarla şunu söylüyorum: Gitmesin. Milli takımın başına bir yabancı hocanın vereceği hiçbir şey olmaz. Türk hocaları bugün Avrupa'daki hocalardan eksik değil. Yılmaz Vural'dan başla, Ertuğrul Sağlam'dan gel, Ziya Doğan'a kadar. Bizim yerli hocalarımız hepsinden iyi. Yabancı olmasına gerek yok. Eskidendi o. Fark çoktu. Ama o fark kapandı" diye yanıt verdi.

Ali Şen, açılış kokteylinde yer alan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Denizci Sadun Boro ile birlikte yarışların başlangıcını temsilen kampanayı çaldı.

Pazartesi günü başlayan 8. Bodrum Race Week'e katılanlar da kokteylde yer aldı. Milta Bodrum Marina içerisindeki alanda düzenlenen Bodrum Cup açılış kokteylinde Race Week'te ikinci gün yarışlarında dereceye girenlere kupaları verildi./yeni şafak