F.BAHÇE"NİN Inter"in ABD kampına katılan Lucio"yu kulüp içi hiyerarşi yüzünden İtalyan Kulübü"ne kaptırdığı ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerle anlaşmasının ardından zaman kaybetmeden oyuncu arayışlarına giren Christoph Daum, Bayer Leverkusen"den eski öğrencisi Lucio ve kulübü Bayern Münih ile prensipte anlaştı. Hatta verilecek paralar bile belliydi.

BAYERN"E bonservis ücreti olarak 6.5, Lucio"ya ise 3.5 milyon Euro ödenecekti. İşi sadece imzaya bırakan Daum, Almanya kampında "B.Münih"ten bir oyuncu alacağız ama adını söylemem" açıklamasını yapacak kadar net konuşmuştu. O zaman bu ismin Hamit olduğu düşünülmüş, Brezilyalı savunma oyuncusu 2. planda görülmüştü. Hâlbuki Hamit, F.Bahçe"nin tekliflerine teşekkür edip hepsine olumsuz yanıt vermiş Lucio ise düşünmeden Daum"a "evet" demişti.

FENER"İN ELİNDEN INTER"E GİTTİ

PEKİ nasıl oldu da "biten" Lucio transferi gerçekleşmedi? Nedeni ise şu: Almanya kampının ilk gününde Daum, Lucio ile toplantı yapıp söz aldı. Ancak yönetim bu görüşmeyi öğrenirken, asbaşkan Murat Özaydınlı, Alman hocayı telefonla arayarak kibarca "Hocam sen karışma, biz gerekeni yapacağız. Transferi yönetim adına Aykut Kocaman yürütüyor" der. Bunun üzerine Daum kenara çekilir. Kocaman da Cristian ve Santos için Brezilya seferine çıkınca görüşmeler durma noktasına gelir. Lucio, F.Bahçe"den cevap gelmemesi üzerine sabırsızlanır ve eski hocasını arayıp "Inter beni istiyor, gidiyorum" der ve Milano ekibine transferi gerçekleşir. - vatan