29 mart seçimlerinde 1 oyla kaybettiği ancak YSK tarafından iptal edilen seçimi tekrar kazanan Belediye Başkanı Cengiz Şen bugün saat 11.15"te mazbatasını aldı. Başkan Şen görevinin 4. saatinde belediyede 6 kişinin görev yerini değiştirdi.
Belediye"de görev yerleri değiştirilen kişilerin yakınları, olayın tamamen siyasi olduğunu ve Belediye Başkanı"nın kendisine "oy vermediğine inandığı ve propaganda sürecinde yanında görmediği" gerekçesi ile bu değişikliği yaptığını iddia ettiler. Görevi devralır almaz bazı personelin yerlerini değiştirdiğini doğrulayan Belediye Başkanı Cengiz Şen ise “Disiplinsiz davranışlarını gördüm. Bu nedenle yerlerini değiştirdim” ifadelerine yer verdi.
Belediye Başkanı Cengiz Şen tarafından, Fen İşleri Müdürü Nejat Selim Peker Emlak servisine memur olarak, zabıta memuru olarak görev yapan Erdem Burhan ve Timur Yüksel Dış Hizmetlere, İnternet Evinde Görevli Hasibe Uyuşkan ve Nuri Sevinç"in Fen İşlerine gönderildiği öğrenildi.
Başkanın tutumları nedeniyle tedirgin olduklarını belirten bazı belediye çalışanları, “Seçim geride kaldı. Hizmet vaadiyle iş başına gelenlerin, siyasi hırsla bu şekilde çalışanların üstünde baskı kurmasına üzülüyoruz” ifadelerine yer verdiler.