G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp dün yapılan idman sonrası, formsuz futbolcusu Lincoln'le özel bir görüşme yaptı. Kalli futbolcusuna artık kendisini göstermesinin zamanının geldiğini söyleyip, “Şampiyon olmamız için önümüzde kazanmamız gereken 10 maç var. Sen bu takım için çok önemli bir oyuncusun. Sana bu dönemde ihtiyacım var. Bundan sonra sadece futbolu düşünmeni istiyorum” dedi. Daha sonra Lincoln'ün istatistiklerini önüne koyan Alman teknik direktör, “Sen bu Lincoln değilsin. Gerçek performansını göstermeni istiyorum. Sen bu takımın yıldızısın, kendini gösterme zamanın geldi” sözleriyle futbolcusunu motive etmeye çalıştı.

TARAFTARLA BARIŞ

Feldkamp, Lincoln'e Galatasaraylı taraftarların da beklenen futbolunu sergilemediği için küskün olduğunu söyleyerek, “Kayserispor karşılaşmasında sana ilk on birde şans vereceğim. Bu fırsatı iyi değerlendir. Gerçek futbolunu sahaya yansıt ve taraftarlarla barış” dedi. Brezilyalı futbolcu ise Feldkamp'a iyi oynamadığının farkında olduğunu söyleyip, “Bu sözlerinizde haklısınız. Ben de oynadığım futbolu beğenmiyorum. Ancak uzun bir sakatlık döneminden çıktım. Kendimi toparlamam zaman aldı. Bundan sonra takımımın kazanması için elimden geleni yapacağım. G.Saray'ın şampiyon olmasını herkesten çok istiyorum” diye karşılık verdi.


Lincoln 24 haftada sadece 13 maç oynadı

Ligde 24. hafta geride kalırken büyük umutlarla transfer edilen Lincoln sadece 13 maçta görev aldı. Bu maçların 12'sinde ilk 11'de sahaya çıkan Brezilyalı yıldız, 3 gol atarken 3 golün de hazırlayıcısı oldu. Türkiye Kupası'nda sadece çeyrek final rövanşında F.Bahçe'ye karşı forma giyen Lincoln, bu karşılaşmayı da kırmızı kart gördüğü için tamamlayamadı. Brezilyalı yıldız, UEFA 2. ön eleme, 1. tur ve grup maçları olmak üzere Avrupa arenasında toplam 5 maçta forma giydi, iki gol atma başarısını gösterdi. Lincoln bu maçlarda iki de asist yaptı.


Servet Kayseri maçında yok

Feldkamp'ın Beşiktaş maçında sonra “11 Servetim yok” diye övdüğü tecrübeli futbolcu göze geldi. Belindeki ağrıları artan Servet'in bu hafta Kayseri'ye karşı oynamayacağı belirtildi. Feldkamp milli futbolcunun yerine Emre'ye görev verecek. Alman hoca, forvette de değişiklik yapacak. Hakan Şükür'ü kulübeye çekecek Kalli, forvette Nonda'ya yer verecek, solda da Hakan Balta yerine Arda'yı oynatacak.