Kuşadası Belediyesi tarafından Avrupa Birliği İstanbul Bilgi Merkezi işbirliği ile “AB Mali Yardımları, AB Çevre Politikası ve Yerel Yönetimler” konulu seminer düzenlendi.
Adakule Otelde gerçekleştirilen seminere Kuşadası Belediyesi yetkilileri ile Kuşadası sivil toplum örgüt temsilcileri katılırken, Kuşadası dışından da belediyeler ve sivil toplum örgüt temsilcileri de seminere ilgi gösterdi.
Sinevizyon eşliğinde iki bölüm halinde gerçekleştirilen seminerin ilk bölümünde söz alan Marmara Üniversitesi Avrupa Birliği Enstitüsü"nden Yrd. Doç. Dr. Rana İzci AB Çevre Politikaları ve Yerel Yönetimler konusunda bilgileri en ince ayrıntısına kadar katılımcılara aktardı.
Seminerin ikinci bölümünde ise Avrupa Takımı üyelerinden Dr. İnci Ataç Rösch (Avrupa Birliği Genel Sekreterliği) AB Mali Yardımları konusundaki tüm bilgileri katılımcılarla paylaştı. Tüm Katılımcıların son derece faydalı olduğunu belirttikleri seminer sonunda Kuşadası Belediyesi tarafından Dr. İnci Ataç Rösch ve Yrd. Doç. Dr. Rana İzci"ye plaket verildi.