Fenerbahçe ile olan opsiyonu kendisinden habersiz uzatılmak istendi için hakkını aramaya çalışan Semih, yaptığı çıkışlar nedeniyle Başkan Aziz Yıldırım ve Teknik Direktör Daum"un gazabına uğramıştı.

Kişisel kaprislerin de eklendiği tatsız olaylarda Semih"e yedek olarak da olsa sonradan oyuna pek alanmadı. Takımının Trabzonspor maçında gole ihtiyacı olmasına rağmen oyuna alınmamasıyla gemileri iyice yakan Semih, artık yeni bir kulüpte futbol hayatını sürdürmek istiyor.

Şampiyonluğun kaçtığı oyun 2. yarıda Trabzonspor ceza sahası içinde geçerken Daum"un Semih"in yüzüne bile bakmaması sonucu kararını kesinleştiren golcü oyuncu kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor.

YURTDIŞINDA OYNAMAK İSTİYOR

Özellikle Türkiye"de bitmeyen taşkınlıklar Şentürk ailesinin yurt dışına gitme kararı almasını sağladı. Semih"in eşi yurt dışında huzurlu bir ortamda iyi bir kulüpte forma giymesini isterken, menajeri de bu konuda çalışmalar yapıyor.

PALERMO VE MALLORCA TALİP

En ciddi teklif ise iki kulüpten geldi. İspanya"dan Mallorca ve İtalya"dan Palermo, golcü oyuncunun kapısını çaldı. Mallorca"dan yapılan teklifin parasal anlamda zayıf kalması nedeniyle bu görüşmeler askıya alınırken, Palermo ise Semih"de ısrarcı.

Edinilen bilgilere göre Palermo Kulübü"nün direktörü Luca Dinna, Kasımpaşa maçında İstanbul"a gelerek, menajer Şenol Çilek ile İstanbul"da görüştü.

Maçın ardından Semih de gece yenen yemeğe iştirak ederken, tarafların el sıkıştığı iddia edildi. Fenerbahçe"nin 3 yıl önce Şampiyonlar Ligi grubunda karşılaştığı Palermo yöneticilerinin o günden bugüne Semih"i takibe aldığı ve kulübü ile sorun yaşanan bir ortamda bunu değerlendirmek istedikleri ifade edildi.

DHA