Semih müzik sistemini denediği araçtaki sesin şiddetine dayanamayarak kendini dışarı zor attı. Semih daha sonra mankenli şovu izlerken de şaşkınlığını gizleyemedi.
Hafta sonu İstanbul'da düzenlenen ve Auto Hifi dergi ile oto müzik sistemleri platformu Soundcarclub.com sponsorluğunda gerçekleştirilen "Full Throtle Party Tuning HiFi Festivali"nde modifiye ve müzik sistemleri severler biraraya geldi.

Görsel ve işitsel şovların sergilendiği festivalde, modifiye alanında 850 beygir gücünde Evo 9 büyük ilgi gördü. Müzik sistemlerinde iki ayrı kategoride iki ayrı araç ilgi odağı oldu. Adeta saçları dans ettiren sistem, hem ses gücüyle hem de görsel şovuyla ilgi odağı oldu. Şovlarla geçirilen organizasyonda davetliler şaşkınlıklarını gizleyemediler.

KENDİNİ DIŞARI ZOR ATTI!

Festivalin ziyaretçileri arasında Fenerbahçeli Semih Şentürk de yeraldı. Semih, festivaldeki müzik sistemli ve modifiyeli araçları teker teker inceledi.

Milli golcü önce araca binerek müziği kendisi dinlemek istedi. Şov aracına binen Semih, ilk başlarda halinden gayet memnundu. Ancak müziğin sesi yükselmeye başlayınca, deyim yerindeyse Semih'de film koptu !..

Müzik sisteminin sesi yavaş yavaş açılırken, Semih ilk olarak kulaklarını kapatmaya çalıştı.

Ancak yıldız golcü, ses sonuna kadar açılınca adeta şoka girdi. Sound Magus'un "Türkiye'nin En Güçlü Ses Sistemine Sahip Aracı" sloganıyla festivalde yeralan aracında küçük bir deneme yapan milli futbolcu, arabadan kendini dışarıya zor attı.

MANKENİN SAÇLARI HAVALANDI!

Sesin şiddeti karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Semih, ardından aracın şovunu izledi. Aracın içine oturan mankenin saçları, sesin frekans şiddetiyle havalanınca Semih bu sefer de şaşkınlığını gizleyemedi. Manken, bu şovu kulaklarına pamuk takılı olarak gerçekleştirebildi. Araç sahibi Erhan Yeşilmenderes'e bunun nasıl nasıl sağlandığını soran Semih, subwooferların 27 Herz frekans ürettiği için saçların dans ettiğini ve sistemin 24 bin watt güçle çalıştığını öğrenince bir kez daha hayrete düştü.

Festivalde bütün araçları teker teker inceleyen Semih daha sonra, Almanya'da düzenlenen EMMA Uluslararası Ses Kalitesine yönelik yarışmada 2. olan Murat Uludoğan'ın aracını dinledi. Ses gücüne değil, ses kalitesine yönelik oluşturulan araçta müzik keyfine varan Semih'in dikkatini çeken bir diğer araç da 800 beygir gücünde Mitsubishi Evo 9 oldu. Milliyet