Teknik direktör Aykut Kocaman, bir türlü istenileni veremeyen ve bu sezon da hayal kırıklığı yaratan Semih Şentürk için net ifadeler kullandı.
 
Yıllardır Mateja Kezman, Daniel Güiza gibi yeterliliği çok tartışılan oyuncuların arkasında kalan, medyanın bir kısmından, “Bu çocuğun hakkı yeniyor” dersi alan,
1 kez gol krallığı yaşayan, 2008 Avrupa Şampiyonası’nda da göz doldurmasına rağmen Fenerbahçe’de hep alternatif olarak görünen Semih Şentürk’e bu sene istediği fırsat doğdu. 
 
Mamadou Niang’ın gitmesiyle 1. santrfor oldu, yeni transfer Bienvenu yedek forvet olarak alındı. İlk kez Semih’e alternatif transfer yapıldı. Buna rağmen tecrübeli golcü takımın en formsuz daha da ötesi isteksiz görünen oyuncusu.
 
‘GEREKEN FIRSAT VERİLİYOR’
Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan teknik direktör Aykut Kocaman ise “Semih kendine soracak. 2-3 hafta Stoch, 1 hafta da Dia’yı oynatmıyoruz ‘gidecek’ deniliyor. Halbuki hiçbiri bir yere gitmiyor. Yedek kulübesinde kim otursa, oynamayana yazık olacak bir durumdayız. Yedekler dahil gözlerinden ışık parlıyor. Bizim için çok önemli bir mevkide olan Semih’e gereken fırsatı veriyoruz. Ama bu fırsatı iyi değerlendirip değerlendiremediğini kendisine soracak. Bizim işimiz ona böyle fırsatları sunmak. Biz işimizi yapıyoruz. Semih’in formsuz ya da isteksiz görüntüsünün sebebini en iyi kendisi bilir. Çözmesi gereken de kendisidir” diye konuştu.
 
-HTSPOR-