Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Arda'dan Rijkaard'a, Servet'den, Fenerbahçeli Semih Şentürk'ün transfer iddiasına kadar bir çok konuda önemli yorumlar yaptı.

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Çek Cumhuriyeti maçında müthiş bir performans gösteren Arda için "O'nun kafasının rahat olduğu zaman neler yapabileceğini herkes gördü... Bunca zamandır, hergün gazete manşetlerine çıkan kaptanım vallahi iyi dayandı... Bu kadar genç yaşına rağmen, üstesinden iyi geldi... Arda Turan, hiç bir yere gitmiyor ve bizimle beraber..." diye konuştu.

Servet Çetin konusuna da değinen Başkan Polat "Geçtiğimiz yıldan beri Servet, Avrupa'da oynamak istiyor... İyi bir teklif gelirse neden olmasın..." dedi.

Polat, Fenerbahçeli Semih'in transfer edileceğine ilişkin soruya da "Herkes birşeyler yazıp çiziyor, sonra bunu yazanlar kendileri de inanıyor... Bir kere soruyorum Semih'in Fenerbahçe ile sözleşmesi var mı yok mu bu bile sürekli tartışılıyor... Net olarak söylüyorum Semih'le ilgimiz yok..." ifadesini kullandı.

Galatasaray Başkanı Polat, "Rijkaard'la bugüne kadar seninle uyuşamadık, çalışmıyoruz gibisinden en küçük ne bir konuşmamız, ne de bir yönlendirmemiz oldu... İyi ki Rijkaard'la birlikteyiz... Hocamızla ilgili ne bir endişemiz ne de bir sorunumuz var... Birbirimizden menmunuz... Ayrıca sözleşmemiz var... Rijkaard şimdi tatilini yapıyor, kafasını dinliyor... Yani güç topluyor..." şeklinde görüş belirtti.

Başkan Polat son olarak da "Çağlar'ın transferinden mutluyum... Savunmada; Sabri, Ali Turan, Hakan Balta, Emre, Servet ve Çağlar yani çok iyiyiz... Forvete aldığımız Mehmet Battal'dan çok umutluyum... Yani moralim yerinde... " diye konuştu.

Milliyet