'Nöbetçi golcü'nün idmanlardaki hırsını gören takım arkadaşları 'Sen böyle çalışmaya devam edersen bu takımda banko oynarsın' diyor

Şanssız bir sezon geçiren Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Semih Şentürk, hırsından patlama noktasına geldi. Sarı-Lacivertli formayla son golünü 18 Ekim'deki Gaziantep deplasmanında attıktan sonra forma bulabildiği son 7 maçta ağları sarsamayan Semih, Sivasspor maçının oynanacağı pazar gününe kadar tam 105 günü golsüz geçirmiş olacak. Yıldız futbolcu, bu sezon Diyarbakır, Manisa, Antalya ve Gaziantep maçlarında birer gol attıktan sonra suskunluğa gömüldü.

EN ÇOK O KOŞUYOR

YÖnetimle arasında sorun olduğu iddia edilen Semih'in sözleşmesindeki uyuşmazlığın ardından Gökhan Ünal'ın transferiyle birlikte Daum'dan forma bulma konusunda daha az şans bulacağı iddia ediliyordu. Ancak Semih, tam aksine Gökhan Ünal'ın transferinden sonra daha da hırslandı.

Son Denizli maçında girdiği gol pozisyonunu değerlendiremeyince hırs yapıp çimleri yolan milli futbolcu, sadece maçlarda değil, antrenmanlarda da bütün takım arkadaşlarından daha fazla çalışıyor.

SADECE BİR TEK GOL

Semih, taktik çift kale maçlarda attığı goller ve yaptığı asistlerle Teknik Direktör Christoph Daum'un gözüne girmeye çalışırken, Sarı-Lacivertli futbolcular da tecrübeli futbolcunun hırsını takdirle takip ediyor. Takım arkadaşları Semih'i yüreklendirip, 'Sen böyle çalışmaya devam edersen bu takımda banko oynarsın' diyor. Semih ise 'Bir gol atsam gerisi gelecek. Sivas maçında oynarsam şanssızlığımı kıracağıma inanıyorum' karşılığını veriyor.