Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun'da meydana gelen sel felaketinin ardından, 100 evin televizyonundan buzdolabına, çamaşır makinesinden halısına kadar ihtiyacını karşıladıklarını bildirdi.
Murzioğlu, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Temmuz ayı olağan meclis toplantısında yaptığı konuşmada, bir süre önce kentte yaşanan sel felaketinin ardından oda olarak çeşitli çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Selin ardından bölgede yaptıkları inceleme sonucu evinin eşyasını kaybedenlere yönelik başlattıkları kampanya kapsamında eşya yardımında bulunduklarını anlatan Murzioğlu, ''Plazma televizyonundan buzdolabına, çamaşır makinesinden halısına kadar bir evin ne ihtiyacı varsa, 100 evin ihtiyaçlarını karşıladık. Bunun haricinde afet bölgesine ayni yardım yapanlar da oldu'' dedi.
Murzioğlu, Samsun TSO'nun çalışmalarını hızla sürdürdüğünü sözlerine ekledi.
Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi'nin düzenlediği ''Farklılıklar İçinde Birlik'' konulu öykü yarışmasında Türkiye ikincisi olan Beyzanur Kılıç'a, mansiyon ödülü almaya hak kazanan Neslişah Aslan'a ve ''Çaputtan Düşler'' adlı öykünün yazarı Rabia Yılmaz'a plaket ile çeşitli hediyeler verildi.