Ateş'i yapımcısı Fatih Aksoy 'Yanakların şişti, dikkat et' diye uyardı."Adını Feriha Koydum" dizisinde Hande karakterini canlandıran Ceyda Ateş Bebek'te bir restaurant çıkışı görüntülendi.

Hürriyet'in haberine göre 6 aydır Günaydın Et Lokantası'nın ortaklarından Can Yurtsevdi ile birlikte olan Ateş'in kilo aldığı dikkat çekti. 24 yaşındaki oyuncu fazla kilolarının sebebini şöyle anlattı: "Can'la beraber olmadan önce ağzıma et sürmüyordum. Bana eti sevdirdi, bu yüzden kısa sürede 9 kilo aldım. Artık rahatlıkla iki porsiyon et yiyebiliyorum. Gecenin yarısı canım dürüm çekiyor. Sürekli yemek yeme modundayım. Settekiler bile 'yeter artık yeme' diyor ama iştahım öyle bir açıldı ki kendimi durduramıyorum. Can ise bu kilolu halimi seviyor, ben de memnunum. Biraz göbeğim var, o da spora başlayınca gider. Can'dan önce 42 kiloydum şimdi 51 kiloyum."

Aldığı kilolar yüzünden yapımcısı Fatih Aksoy tarafından da uyarıldığını söyleyen Ceyda Ateş, "Fatih Bey ekiptekilere 'Ceyda'ya söyleyin; yanakları şişti ekranda kilolu çıkıyor. Kendine biraz dikkat etsin' demiş. Kilom yüzünden uyarılacağım hiç aklıma gelmezdi. Kilo almak için yıllardır vitamin hapı kullanıyordum" dedi.