Saba Tümer'le Bu Gece'nin konuğu olan Tuğba Özay, albüm çalışmalarında sona gelindiğini söyledi. Gecce'nin haberine göre; albümünden 'Vay Seni Adam Görünen Madam' şiirini de okuyan Tuğba Özay, "Bu şiiri bütün kadınların sıkıntılarını düşünerek yazdım" dedi.

KENDİMİ MASUM BULUYORUM
Tuğba Özay kendisini 'Her kadın güzel olmak ister ama ben masumiyetin de bir seksapalite olduğunu da düşünenlerdenim. Ben kendimi masum buluyorum.

Güzel olduğumu biliyorum. Ancak 'seksi' kelimesi belki de beni rahatsız ediyor. Daha naif şeyler bana daha etkileyici geliyor. Yaş ilerledikçe belki de kendimi keşfediyorum. Kendimi keşfederken de birtakım şeylerden uzaklaşıyorum.' sözleriyle ifade ederken cezaevindeki ruh halini de anlattı:

KENDİMLE İÇ İÇEYDİM
"İçerdeki dönemden önce de ben insandım. İnsan olmaya gayret eden insanlardanım. Her şeyi gözlemlemeye çalışırdım. Fakat ben öyle bir kaosun içindeymişim ki... Çok yoğun tempoda çalışıyordum.

Bazen uyanıyordum, 'Neredeyim ben' diyorum, adapte olamıyorum bir yere. Bunları bile yaşadım. Sürekli yoğun tempo beni ben olmaktan çıkardı. O 6 aylık dönemde çok fazla kendimle iç içeydim. Dışarıdan içeriye bakma fırsatım oldu. Kendime hiç zaman ayırmıyormuşum.'

Gazze'de yaşananlardan etkilendiğini söyleyen Tuğba Özay 'Orada ölen çocukları görünce Mitralyözü alıp herkesi taramak istiyorum" dedi.

GAZETEPORT