İddiaya göre cinayet seks teklifi üzerine işlendi! Afyonkarahisar'da vahşi bir şekilde öldürüldükten sonra cesedi 8 parçaya ayrılarak 3 ayrı noktaya atılan 56 yaşındaki Kemal Gözel'in katil zanlısı 32 yaşındaki Serkan H. yakalandı. Zanlının ifadesinde "Bana ilişki teklif ettiği için öldürdüm" dediği öğrenildi. Bugün toprağa verilen Gözel'in cesedi, dikilerek ailesine teslim edildi.

Afyonkarahisar'da, öldürüldükten sonra 8 parçaya bölünüp vücudunun parçaları yol kenarındaki 3 ayrı noktya atılan Kemal Gözel'in katil zanlısı yakalandı. Öldürülen Kemal Gözel'in telefon kayıtlarından yola çıkan polis, 32 yaşındaki cinayet zanlısı Serkan H.'yi evinde gözaltına aldı. Evli olan zanlı cinayeti işlediğini itiraf etti. Zanlının evinde işlediği cinayetin ardından attığı bıçak da gösterdiği yerde bulundu. Zanlının polisteki ifadesinde, "Bana ilişki teklif etti. Çok sinirlendim. Bu yüzden öldürdüm dediği iddia edildi.

ZANLI CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay ve Asayiş Şube Müdürü Musa Sürer ile birlikte yaptığı basın açıklamasında cinayet zanlısının yakalandığını bildirdi. Zanlının yakalanması için ölen Gözel'in görüştüğü kişilerin belirlendiğini, daha sonra yapılan soruşturmada şüpheli görülen Serkan H.'nin evine baskın düzenlendiğini söyleyen İmga, zanlının evinde cinayet işlendiğine dair bulgular elde edildiğini Serkan H.'nin cinayet işlediğini itiraf ettiğini söyledi.

DETAYLAR ARAŞTIRILIYOR

Gözaltında tutulan zanlının çelişkili ifadeler vermesinden dolayı cinayetin nedeninin henüz açıklık kazanmadığını söyleyen Vali İmga, "Serkan H.'nın cinayeti tek başına işlediği yönünde kanaatimiz var. Son günlerde bir tanışıklık söz konusu. Her ihtimal kayda değer. Zanlının görüldüğü kadarıyla herhangi bir işi yok. Konu derin bir şekilde araştırılıyor. Bu tür uzuvların parçalanması şeklindeki cinayetlere karşı bir hassasiyet oluştu. Çok detayına girmek istemiyoruz. Failin ele geçirilmesini kamuoyuna duyurmayı görev bildik. Bu, bıçakla gerçekleştirilmiş bir cinayet" dedi.

KOCAMDAN NE İSTEDİNİZ

34 yıllık eşi Kemal Gözel'in parçalanarak öldürüldüğünü ve parçalarının ayrı ayrı yerlerden toplandığını televizyondan öğrenen Güler Gözel, bugün kocasını defnettikten sonra fenalık geçirdi. Uzun zamandır İzmir'de yaşayan ve değişik işlerde çalışan Kemal Gözel'in 2 ay önce emekli olduğunu ve kasabaya döndüğünü kaydeden Güler Gözel, "Kocam 15-20 günde bir gelir giderdi. Emekli olduktan sonra temelli yanımıza gelmişti. Ama pazar günü geldi salı günü öldürdüler. Hasretim dinmeden benden aldı vicdansızlar" dedi.

MAAŞINI ÇEKMEYE GİTMİŞTİ

Öldürülmeden önceki gün eşinin neşesinin yerinde olduğunu söyleyen Güler Gözel, "Eğer biriyle kavga etseydi ilk bana söylerdi. Neşesi yerindeydi. Akşam evimizde ailece yemek yedik. O sıralarda da morali düzgündü. Ertesi gün maaşını çekmeye gitti, bir daha geri gelmedi. Aradık açmadı. Telaşlanmaya başladık. Sonrasında da haberlerde adını söylediler. Biz duyduklarımızı anlamaya çalışırken eve bir sürü polis geldi. (Başın sağ olsun) dediler" ifadelerini kullandı.

NAMUS CİNAYETİ OLAMAZ

Bazı haberlerin cinayeti "Namus cinayeti" olarak lanse etmesine de tepki gösteren Gözel, "Benim kocam ayda bir defa gelirdi. Kahveye çıkmazdı. Kimseyle konuşmazdı. Kimsenin karısını kızını tanımazdı. Böyle bir adamı neden öldürsünler. Hiçbir düşmanı yoktu. Hiç kimseyle kavgalı değildi. Maaşını çekmeye gitmişti. Parası için öldürdüler kocamı" diye feryat etti.

OĞLUMU YENİ KAYBETTİM

Bundan 4 ay önce de oğlunu tuvalette ölü olarak bulduğunu söyleyen Güler Gözel, daha oğlunun acısı dinmeden kocasının acısıyla tanıştığını söyledi. Oğlunun fotoğrafına sarılarak feryat eden Güler Gözel, "4 ay önce oğlumu kaybettim. Tuvalete girdiğinde kalp krizi geçirmiş oracıkta ölmüş. Oğlumun ölüsünü tuvaletten çıkardık. Keşke kocamı da tuvaletten çıkarsaydık. Ölüsünü bile göremedim. Dayanılacak gibi değilmiş. Çok feci etmişler" dedi.

CESET DİKİLEREK TESLİM EDİLDİ

Kemal Gözel'in 8 parçaya ayrılmış cesedi, dikilerek aileye teslim edildi. Gözel, kılınan cenaze namazının ardından Susuz Beldesi'nde toprağa verildi./milliyet