Bugünün en çok kazanan yıldızlarından bazıları, şöhretlerini ve kazandıkları çuvalla parayı basına ya da internete sızdırılan seks kasetlerine borçlu. Şu sıralar genç şarkıcı Tulisa'nın internete sızan seks kasetiyle gündeme gelen konu, akıllara başlarından benzer olaylar geçmiş dünya yıldızlarını getirdi.

Kim Kardashian
Amerikan sosyetesinin çok da adı duyulmamış bir simasıyken, 2007 yılında patlayan seks kaseti bombası, Kardashian'ı bir anda ünlü yaptı. Şu anda 31 yaşında olan Kardashian, en çok kazanan reality show yıldızlarından biri ve attığı her adam olay oluyor.

Paris Hilton
Paris Hilton'un görüntüleri gündemi yıkıp geçmeden önce Hilton sadece dağıttığı partiler ve yaşadığı kısa süreli aşklarla gündemdeydi. Hilton'ın o zamanki erkek arkadaşı Rick Salomon ile çekilmiş görüntüleri yayıldığında ise Paris Hilton adını tüm dünya duydu. Bu "facia"dan sonra Paris Hilton'ın televizyon şovu The Simple Life rating rekorları kırdı. Ve tabii Paris kendi markasını yarattı, servetine servet ekledi.

Colin Farrell
İrlandalı oyuncu Colin Farrell'ın Playboy modeli Nicole Narain ile çekilmiş 13 dakikalık görütüsü internete sızdığında Farrell yardımcı rollerde oynayan bir aktördü. 2006 yılında gerçekleşen olaydan sonra ise Miami Vice, Horrible Bosses ve In Bruges gibi pek çok filmde başrol oynayan Farrell, bu yaz gösterime girecek olan Total Recall'da da başrol oynuyor.

magazin.com.tr