Berlusconi"nin karısı Veronica Lario"nun kendisiyle yapılan röportajlara dayanan yenilenmiş biyografisi, çarşamba günü raflarda olacak. “Yıllarca onun dadısı gibi davrandım, tüm yalanlarını affettim. Artık dayanamayacağım” diyen Lario, “Seks bağımlılığı tedavisi olursa belki bir şeyler değişir” diyerek de açık kapı bırakıyor.

İTALYA Başbakanı Silvio Berlusconi"nin (72) karısı Veronica Lario (53), sessizliğini bir kitap ile bozuyor. 20 yıllık arkadaşı olan yazar Maria Latella, onunla yaptığı röportajları toplayarak First Lady"nin 2004 tarihli biyografisini yeniledi. “The Veronica Trend” isimli biyografinin en merak edilen yönü de politikasıyla değil skandallarıyla gazeteleri süsleyen çapkın eşi Berlusconi"yle yaşadıkları oldu. Berlusconi, Nisan ayında Noemi Letizia"nın 18"inci doğum günü partisine katılıp ona pahalı bir kolye hediye edince bardağı taşırmış ve 19 yıllık karısı Veronica boşanmak istediğini söylemişti. Ardından Başbakan"ın hayat kadını Patrizia D"Addario ile birlikte olması da bu kararı pekiştirmişti.
Latella"nın kitabına göre, çiftin yakınları onlara uzun süredir "boşanmış" gözüyle bakıyor ancak, Berlusconi"nin seks bağımlılığı için tedavi görmesi her şeyi değiştirebilir ve çift tekrar biraraya gelebilir.
“B planı” hazır
Barbara, Eleonora ve Luigi isimli üç çocukları olan çiftin yakın çevresi de bu bağımlılık tedavisini destekliyor. 1-2 haftalık bir tedavi için Başbakan"ın bir klinikte yatması gerekiyor ancak medyanın bunu nasıl karşılayacağı konusunda ailesi ve arkadaşları endişeli. Bu öneri kabul görmediği takdirdeyse, Veronica"nın “B planı” hazır: Milano"dan İsviçre"ye taşınacak ve burada yeni aldığı eve yerleşecek.
Biyografide, Lario “En çok da Berlusconi gibi bir adamın kendini bu hallere düşürmesine üzülüyorum. Şimdi insanların onun hakkında tek konuştuğu, onun seks skandalları. Onun dadısı gibi davranıp yıllarca ona katlandığım için ve yaptıklarını affettiğim için pişmanım” diyor.

"Toplantıya" dedi Noemi"ye gitti

MAYIS ayında boşanma davası açan Veronica Lario, boşanma kararını nasıl aldığını anlattı: “Onunla konuşmak bile yararsız. Çünkü ne zaman konuşsak yeni yalanlar söylüyor ve ben bu yalanlara artık katlanamayacağım. Letizia"yla buluşmak için Villa Macherio"ya giderken bana Napoli"de önemli bir toplantıya gideceğini söylemişti. En iyisi boşanmak. Reşit olmayan kızlarla da birlikte oluyor, zaten yetişkinlerle düzgün ilişki kurmayı beceremiyor.”

Noemi tatilde

18. yaş gününün şeref konuğu Başbakan Berlusconi olunca bir anda ünlü olan model Noemi Letizia, bu kez de tekne keyfiyle objektife yansıdı. Letizia, Sardunya adasında bulunan Porto Rotondo"daki Marinella Körfezi"ne demirleyen teknede hem denize atlarken hem de arkadaşlarıyla eğlenirken bol bol poz verdi. / hürriyet