Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, sekiz yıldır iktidardayız olduklarını anımsatarak, ''Çok şükür halkın içine çıkacak yüzümüz de var, anlatacak çok şeyimiz de var'' dedi.

Kavaf, bazı etkinlikliklere katılmak üzere geldiği Denizli'nin Buldan ilçesinde, kaymakamlığı ve belediyeyi ziyaret ederek, Mustafa Çelebioğlu Çocuk Yuvası ve Özel Detay Rehabilitasyon Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Bakan Kavaf'a belediyeyi ziyaretinde Buldan Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik, el dokuması şal hediye etti. Belediye ziyaretinin ardından AK Parti Buldan İlçe Teşkilatında partililerle bir araya gelen Kavaf, yaptığı konuşmada, hizmet için 24 saat çalıştıklarını kaydetti.

Siyasetin aslında sahada yapılan bir iş olduğunu belirten Kavaf, ''Yapılan işlerden vatandaşı haberdar etmek, yapılan işlerden vatandaşın daha çok haberdar olması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçe ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Sekiz yıldır iktidardayız, çok şükür halkın içine çıkacak yüzümüz de var, anlatacak çok şeyimiz de var. Şehrin kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına hizmetlerimiz büyük bir hızla devam ediyor'' dedi.

Buldan'ın dokumalarıyla tanınması kadar panoraması, doğasıyla da çok büyük turizm potansiyeline sahip bir ilçe olduğunu ifade eden Kavaf, ''Buldan restorasyonları tamamlandığında Safranbolu'yla Beypazarı'nı gölgede bırakabilecek bir ilçemiz. Ürettiği tarım ürünleriyle marka olmak için her geçen gün kendisini geliştiren bir ilçemiz'' diye konuştu.

Parti ziyaretinin ardından Mustafa Çelebioğlu Çocuk Yuvası'nı ziyaret eden Kavaf, oyun bahçesi bulunmayan yuvanın önündeki Ak Parti Buldan İlçe Başkanı Hasan Coşan'a ait olduğu bildirilen arazinin kamulaştırılması talimatını verdi.

Çocuk yuvası ziyaretinin ardından Özel Detay Rehabilitasyon Merkezi'nde incelemelerde bulunan Bakan Kavaf, burada zihinsel engelli çocuklar için tasarlanmış bakanlık tarafında alınan 11 bilgisayarı çocuklara hediye etti.

Kavaf'a Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli milletvekilleri Mehmet Salih Erdoğan, Mithat Ekici, Mehmet Yüksel, Denizli Belediye Başkan Vekili Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Bilal Uçar ve partililer eşlik etti.

A.A.