Şekerbank, küçük işletmelerin lider bankası olma hedefi doğrultusunda, bu kesimde yer alan  Aydınlı müşterilerine, düşük faizli ve taksit ötelemeli finansman imkanı sağlayacak. Kahraman Kredi kampanyası kapsamında, Aydınlı esnaf ve küçük işletmeler, 30.000 TL’ye kadar kredi kullanabilecek. 1 yıl vade için, aylık yüzde 1,35 faizin uygulanacağı Kahraman Kredi, ayrıca üç ay taksit ötelemeli olacak. 
 
Şekerbank, Anadolu illerinin milli günlerinde esnafın yanında…
 
Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Halit Haydar Yıldız, Anadolu’daki ticaretin ve ekonominin can damarı olan esnaf kesimini destekleyerek, bu yolla üretimi ve istihdamı teşvik etmeyi amaçladıklarını söyledi. Halit Haydar Yıldız, “Anadolu Bankacılığı misyonumuz doğrultusunda, Anadolu illerinin milli günlerinde esnafımızın yanında olmak amacıyla böyle bir kampanya geliştirdik. Birçoğu yaklaşık yarım asırdır aynı yörede ve yerde bulunan şubelerimiz aracılığıyla, yerel davranabilme yetkinliğimiz sayesinde bulunduğumuz bölgeye özel çözümler sunarak bu kesimi destekliyoruz” dedi.
 
 
 
Şekerbank Hakkında:
 
1953 yılında kurulan Şekerbank, Kurumsal ve Ticari Bankacılık, Bireysel Bankacılık, İşletme ve Tarım Bankacılığı ve KOBİ Bankacılığı alanlarında hizmet veriyor. Türkiye’de İMKB Kurumsal Yönetim Endeksi’ne ilk giren banka olan Şekerbank’ın Türkiye çapında 266 şubesi, 11 bölge müdürlüğü (3 İstanbul, 8 Anadolu) ve 1 yurtdışı temsilciliği bulunuyor. En yüksek müşteri güvenliğine sahip banka olarak Avrupa Dijital Kimlik Yönetimi Ödülü'ne layık görülen Şekerbank, www.sekerbank.com.tr üzerinden internet bankacılığı hizmetleri ve 444 78 78 üzerinden telefon bankacılığı hizmetleri veriyor. Şekerbank’ın iştirakleri arasında, Şeker Yatırım, Şeker Factoring, Şeker Leasing, Şekerbank Kıbrıs Ltd. ve Şeker Finans yer alıyor.