AYDINPOST HABER SERVİSİ - MURAT UÇKAÇ-Aydın Merkez Doğu Gazi Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir fırın işletmecisi ile 3 kişilik grup arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü iki kişi yaralandı. Kavga esnasında aracı kaçırılmak istenen fırıncının kavga ettiği kişilerden biri hayatını kaybetti.

Olay yerinden görüntüler (video) için tıklayın..


Aralarında husumet çıkan Recep Peçen, H. Ü. ve ismi henüz tespit edilemeyen bir kişi plakası 20110924ay467085_04.20110924155750.jpgaçıklanmayan otomobil ile Doğu Gazi Bulvarı Dükkanönü Camii’nin yakınlarındaki fırının önüne geldi. Burada fırıncı B.A. ile bilinmeyen bir nedenle kavga eden zanlılar fırıncının 35 APE 25 plaklı aracını alıp götürmek istediler. Bir kişi fırıncı ile kavgasına devam ederken diğer iki kişi fırıncının aracını alarak kaçarken aceleyle ters yöne girince karşı yönden gelmekte olan ve sürücüsünün polis olduğu belirtilen bir araca çarpıştı.Kaza sonrası kaçırılmakta olan aracını ve içindeki şahısları da yakalayan fırıncı aracını götürmek isteyen kişileri de ekmek pişirmek için fırında bulunan odunla vurdu. Fırıncının dövüştüğü kişilerden Karpuzcu Recep olarak tanınan Recep Peçen fırının önünde hayatını kaybetti. Diğer şahıslardan H.Ü. ise hastaneye kaldırıldı. Aracı kullandığı iddia edilen 3. şahıs ve fırıncının yanında bulunduğu belirtilen diğer kişinin arandığı belirtildi.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda cinayete neden olan kavganın sebebinin araştırıldığı ve şu anda firarda olduğu bildirilen şahısların arandığı belirtildi.

Öte yandan olaydan sonra cinayet işlediği belirtilen şüpheli zanlı fırıncının polise teslim olduğu öğrenildi.

Bu arada olayda ölen kişilerin değişik suçlardan sabıkalarının bulunduğu, cinayeti işleyen fırıncının da Aydın’da geçtiğimiz günlerde ekmek fiyatlarındaki rekabeti başlatan fırıncı olduğu belirtildi.

Olay sonrası polise teslim olan fırın sahibi B.A emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen B.A tutuklanarak cezaevine gönderildi.

firinci-cinayet-(9).jpg

firinci-cinayet-(3).jpg

yol-vermeme-kavgasi-1-olu-1-yarali-912843_b.jpg

yol-vermeme-kavgasi-1-olu-1-yarali-912844_b.jpg

yol-vermeme-kavgasi-1-olu-1-yarali-912846_b.jpg

20110924ay467085_02.jpg