Enkazdan çıkarılan şehit pilotlarımız Yüzbaşı Gökhan Ertan ve Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy naaşları Malatya'da. Şehitlerimiz için bugün saat 11.00'da Malatya Erhaç 7. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda resmi tören düzenlenecek.

Tatilde olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı törende CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve kuvvet komutanları da yer alacak.

Şehit pilotlarımızdan Gökhan Ertan'ın cenazesinin, Malatya Merkez Kabristan Camisi'nde, Cuma namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından, Malatya Garnizon Şehitliği'ne defnedilecek. Şehit pilot Hasan Hüseyin Aksoy'un cenazesi ise İstanbul Ataköy Camisi'nde, ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında, İstanbul Edirnekapı Şehitliği'ne defnedilecek.

ERDĞAN ÜÇ TÖRENE DE KATILACAK

Öte yandan Başbakan Erdoğan'ın Malatya Erhaç 7. Ana Jet Üs Komutanlığı'ndaki resmi törenden sonra şehit pilot Gökhan Ertan'ın cenazesine katılacağı, ardından ise Şehit pilot Hasan Hüseyin Aksoy İstanbul Ataköy'deki cenazesine katılmak için yola çıkacağı öğrenildi.

Haber 7