Şarkıcı ve söz yazarı Sibel Alaş, dün akşam sosyal medyadan paylaştığı mesajlarla son günlerde yaşananlara tepki gösterdi. Alaş, twitter hesabından, "Şehitler ölür, biraz daha sıkı çalışırsanız vatan da bölünür…" diye yazdı.
 
"KİMİN EVLATLARINI FEDA ETMEYE HAZIRSINIZ?"
 
Alaş, bunun ardından, "Evlatlarımızı feda etmeye hazırız" diyen Başbakan Davutoğlu'nun sözlerine de yanıt niteliğinde bir mesaj yazdı: Kimin evlatlarını feda etmeye hazırsınız? Sordunuz mu evlatlara, "Feda edilmeye razı mısınız?"
 
"EYVALLAH DEMEYECEĞİM"
 
Büyük yankı uyandıran bu mesajlarının ardından kendisine gelen tepkilere de isyan eden sanatçı, "Son tahlilde azizim; sen ne kadar küfretsen de, tehdit savursan da, korkutmaya çalışsan da ben 'eyvallah' demeyeceğim evlatların ölmesine…" diye yazdı.
Alaş'ın dün akşam yazdığı mesajlar şöyle:
 
- Başıma bir iş gelmeyecekse… Ya da gelecekse gelsin… Şehitler ölür, biraz daha sıkı çalışırsanız vatan da bölünür…
 
- Nefret ediyorum ezberletilmiş avuntulardan. "Ölmez" dediğin şehidin anasına, babasına, çoluğuna çocuğuna, sevdiğine, sevdiceğine sor bir de.
 
- Kimin evlatlarını feda etmeye hazırsınız? Sordunuz mu evlatlara, "Feda edilmeye razı mısınız?" @Ahmet_Davutoglu
 
- Zehirli mesajlar yağmış. Yorulmayın boşuna. Ne küfrünüzün kıymeti var nazarımda ne de tehdidinizin. Demirden korkan trene binmez yahu.
 
- Son tahlilde azizim; sen ne kadar küfretsen de, tehdit savursan da, korkutmaya çalışsan da ben "eyvallah" demeyeceğim evlatların ölmesine…