İstanbul’daki hain saldırıda şehit düşen polislerden Emniyet Amiri Kadir Yıldırım’ın, bir süre önce kendine ait sosyal medya hesabından ‘İnşallah bizlere de Allah şehitlik nasip eder’ diye paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Şehit emniyet amirinin Şırnak’ta Mart ayında geçici görevle operasyonlara katıldığı, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında da İstanbul’da görev aldığı belirtildi.

 

simitpolis8801
 

Beşiktaş’taki hain saldırıda şehit olan Çevik Kuvvet polislerinden Develi nüfusuna kayıtlı Emniyet Amiri Kadir Yıldırım’ın, 11 Kasım’da sosyal paylaşım sitesi hesabından, ‘Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk 2011 yılında Bolu Kıbrıscık ilçesinde görev yaptığım iyi bir kaymakamdı. Yapılan bu hain ve şerefsiz saldırıyı lanetliyorum. İnşallah bizlere de Allah şehitlik nasip eder’ diye paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Şehit polisin ayrıca, Şırnak’ın Silopi ilçesinde Mart ayında geçici görevle görevlendirildiği kaydedildi. Emniyet Amiri Yıldırım, o günlerde de ‘Türk Bayrağı için canımız feda’ ve ‘Bana bir şey olursa herkes hakkını helal etsin’ paylaşımları duygulandırdı.

 

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında da İstanbul’da görev yapan şehit polis, tankların üzerindeki fotoğraflarını ve aynı zamanda darbeci askerlerin yakalanmasına yönelik görüntülerini de sosyal paylaşım sitesi üzerinden paylaşarak, ‘Bu devlete silah çeken kimse, gereği yapılır. Bu kansızlara rahat yok’ ifadelerini kullandı.

Şehit polisin elindeki simidi göstererek, ‘Öğlen yemeği’ yazıp, paylaşması da dikkat çekti.  DHA