Doğanşehir ilçesine bağlı Sögüt beldesindeki evde şehit haberini alan baba Ömer Alagöz ve anne Cennet Alagöz, Osmaniye'ye gitti. Ailenin 5 çocuğundan biri olan Alagöz'ün saldırı sonucu şehit olduğunu öğrenen yakınları, beldede bulunan baba evine akın etti.

Türk bayraklarıyla donatılan evin çevresinde belediye ekiplerince taziye çadırları oluşturuldu. Alagöz'ün yakınları, aile bireylerinin tamamının acı haberden sonra Osmaniye'ye hareket ettiğini ifade etti.

 

-Ailenin gururuydu-

3 çocuk babası olduğu öğrenilen şehit polis memuru Vahap Alagöz'ün baba evinde, kendisinin başarılarının anlatıldığı gazete kupürlerinin bulunduğu dikkati çekti. Alagöz'ün yakınları, şehit polisin mesleğindeki başarılarıyla ailesinin gururu olduğunu söyledi.

Şehit polis memurunun yarın, Doğanşehir ilçesinde düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Osmaniye'de Fakıuşağı Mahallesi'ndeki öğrenci yurdu önüne giden Trafik Şube Müdürlüğünde görevli polis memurları Mehmet Ali Ünal (49) ve Vahap Alagöz (35), dönüşte bir otomobille ilgili uygulama yaptıkları sırada, bir grup teröristin saldırısına uğramış ve iki polis memuru da olay yerinde hayatını kaybetmişti.